Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szabálytalan szépség, ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabálytalan szépség, ezt a kifejezést használta rám a párom barátja tegnap este egy osszejovetelen. Szerintetek ez sértő?

Figyelt kérdés

Eléggé az elevenembe talált ez a megjegyzés. Korábban is elcsiptem már a párom barataitol hasonló félmondatokat, ami arra vonatkozott, hogy en nem vagyok olyan szép, mint az ő barátnőik, párjuk stb, inkább csak spiritusz van bennem. Bevallom, hogy nagyon rosszul esett, főleg, hogy szerintem nem játszunk egy ligában azokkal a csajokkal. Ők nem dolgoznak, nincs végzettségük, kitartottak, van idejük egész nap magukkal foglalkozni, ellenben én doktorálni készülök éppen, kutatói pályán vagyok, kulturális szférában dolgozom, egyetemen szeretnék oktatni rövid időn belül. Szóval eléggé elfoglalt vagyok es nem különben művelt. Altalaban a társaság le van nyugozve a tudasomtol, rengeteg pozitív visszajelzest kapok. Egyébként meg adok magamra, a munkám miatt kell is. Szóval nem pulóverben, meg sportcipőben mászkálok. Mindennap magassarkúban, elegánsan öltözök fel, sminkelek, frizurát készítek stb. Szóval nem vagyok topis.

A páromnak tetszem, de akkor is bánt, hogy ennyire alul értékelnek ilyen szempontból.

Egyáltalán miért kell megjegyzést tenni arra, hogy én kilógok a sorból? Nem mindegy nekik? Miért foglalkoznak a kinézetemmel? Nem velük járok.

2021. dec. 12. 15:41
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
77%
Én azért elkezdeném keresni a haverok gyengepontját...aztán én is tennék megjegyzést a nem top pasikra. Hátha fordítva is olyan jól jönne ki. Csak hogy érezzék a törődést.
2021. dec. 12. 16:45
 12/34 anonim ***** válasza:
66%

11-es, én is.

Meg az általános műveltségükre, meg a tárgyi tudásukra is.

2021. dec. 12. 16:54
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Én az egészben azt nem értem, hogy miért kell ismerősöket kategorizálni, felcímkézni (szép, topmodell, szabálytalan szépség, stb.)
2021. dec. 12. 16:55
 14/34 A kérdező kommentje:

#9 Hogy mit kellett volna mondania? Semmit. Csődbe maradni es nem ecsetelni a nyilvánvalót.

Ilyen témát értelmes ember nem hoz fel, pláne nem az ő helyzetében. Korábban azt is pedzegette, hogy az igazi nő kicsi, filigrán, kompakt, max 165 cm. Ezt is hosszan fejtegette egy másik alkalommal a jelenlétemben. Úgy, hogy én 179 cm vagyok...

Mindegy, nem lovagolok ezen. Kíváncsi voltam kívülállók véleményére, de látom, hogy csak a rosszindulat játszik, tisztelet a kivételnek.

Azért kíváncsi lennék, hogy más mit szólna, ha ilyen megjegyzéseket kapna. Persze le lehet sz*rni és elviccelni, én ís rögtön elütöttem egy poénnal a dolgot, de szerintem azért az illtlenségnek van egy határa. Nem kell megjegyzést tenni egy másik ember fogyatekossagara.

2021. dec. 12. 16:56
 15/34 anonim ***** válasza:
81%
Borzasztó kevés önbizalmad van, ezen kéne dolgozni.
2021. dec. 12. 16:59
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne viccelj már, nincs semmi "fogyatékosságod", nem kellene ilyen túlzóan fogalmaznod. Amit lehet, kihozol magadból nyilván.

Én inkább azon gondolkodnék, akarom-e frusztrálni magam ilyen gyökerek között, mint a párod barátai.

2021. dec. 12. 17:02
 17/34 A kérdező kommentje:

#11 Hát legszivesebben mondtam volna, hogy nálam meg a 180 alatti pasik nem érik el férfi kategóriát.... De egy bizonyos szint felett nem megy az ember egy bizonyos szint alá.

#13 Na ezt én sem, ez 10 éve á gimiben volt téma, de nem felnőttek körében. És 40-es emberekről van szó.

2021. dec. 12. 17:03
 18/34 anonim ***** válasza:
61%

Nem fogyatékos vagy, hanem nem úgy nézel ki, mint amit ő szépnek tart.

Valóban nem szerencsés ezt a jelenlétedben kifejteni, de kár ezen drámázni.

Őszinte volt, az őszinteség pedig fáj. Te pedig a jelenlegi külsőddel is tudtál magadnak kapcsolatot találni, szóval legyél olyan nagyvonalú és engedd el, hogy nem az összes férfinak vagy vonzó.

2021. dec. 12. 17:05
 19/34 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem az a baj, hogy nem minden férfi számára vonzó, hanem az, hogy ezt miért hangoztatja egy hülye bunkó.
2021. dec. 12. 17:08
 20/34 A kérdező kommentje:
#15-16 Valóban van ilyen téren bennem bizonytalanság, meg eszembe jut, hogy nem vagyok elég jó a páromnak, de csak ilyenkor. Ha kettesben vagyunk, akkor magabiztos vagyok, ő mindig dicser, amitől magabiztos vagyok és el tudom fogadni magamat. Csak aztán jön egy ilyen övön aluli beszolas, amire egyáltalán nem vagyok felkeszulve és teljesen befordulok. Ilyenkor tök hülyének érzem magamat a csinos ruhában, meg a belőtt hajjal, a sminkkel, mint egy bohóc, aki nem veszi észre magát. És tudom, hogy ez az onbizalomhiány legalja, hogy ilyenek jutnak eszembe, de ilyenkor nem tudom irányítani ezeket az erzeseimet. Egyedül az segít, hogy arra gondolok, hogy mennyi mindent értem él akarattal, kitartással és szorgalommal. Az pedig nem mulandó, mint a szépség.
2021. dec. 12. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!