Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabálytalan szépség, ezt a kifejezést használta rám a párom barátja tegnap este egy osszejovetelen. Szerintetek ez sértő?
Eléggé az elevenembe talált ez a megjegyzés. Korábban is elcsiptem már a párom barataitol hasonló félmondatokat, ami arra vonatkozott, hogy en nem vagyok olyan szép, mint az ő barátnőik, párjuk stb, inkább csak spiritusz van bennem. Bevallom, hogy nagyon rosszul esett, főleg, hogy szerintem nem játszunk egy ligában azokkal a csajokkal. Ők nem dolgoznak, nincs végzettségük, kitartottak, van idejük egész nap magukkal foglalkozni, ellenben én doktorálni készülök éppen, kutatói pályán vagyok, kulturális szférában dolgozom, egyetemen szeretnék oktatni rövid időn belül. Szóval eléggé elfoglalt vagyok es nem különben művelt. Altalaban a társaság le van nyugozve a tudasomtol, rengeteg pozitív visszajelzest kapok. Egyébként meg adok magamra, a munkám miatt kell is. Szóval nem pulóverben, meg sportcipőben mászkálok. Mindennap magassarkúban, elegánsan öltözök fel, sminkelek, frizurát készítek stb. Szóval nem vagyok topis.
A páromnak tetszem, de akkor is bánt, hogy ennyire alul értékelnek ilyen szempontból.
Egyáltalán miért kell megjegyzést tenni arra, hogy én kilógok a sorból? Nem mindegy nekik? Miért foglalkoznak a kinézetemmel? Nem velük járok.
Önismereti szempontból vizsgálva mindig csak az tud megbillenteni, amivel kapcsolatban belül nem vagyok rendben.
Ettől függetlenül persze, elég primitív és felszínes gondolkodásra vall, én az egyszerűbb agyú embereknél látom ezt.
Az, hogy szépségnek nevez, mióta sértés, te túlművelt, te...?
Gondolom nem vagy egy topmodell, de valószínűleg ezzel nem most szembesültél életedben először.
Az, hogy szabálytalan szépség, egyáltalán nem pejoratív. Ez a "nem egy tipikus kifent-kikent cicababa, de van benne valami vonzó" rövidebben. De ha ezt nem sikerült egyedül értelmezni, komoly gondok vannak a felsőoktatással.
Nyilván tudom magamról, hogy nem vagyok külsőre 10/10-es csaj, ez mindig is bántott, hogy nem vagyok szép (értsd, valaki szerint egyenesen csúnya vagyok), nyilván ezért is billentett ki ez a megjegyzés. Ezen dolgoznom kell.
Csak nem értem, hogy miért kell megjegyzést tenni, ez annyira tapintatlan.
#6 A szépséget akkor kezdte el hangoztatni az illető, amikor észre vette, hogy mennyire bántó volt, amit mondott. A lényege valami olyan volt, hogy az ő exe meg az én párom exe milyen top csajok voltak, de meg is volt az ára, mert jól kiforgattak őket anyagilag. És én vagyok az élő példa, hogy nem mindig a szép nők a legidealisabb választás. Ezt korrigálta aztán szabálytalan szépségre, hogy ne bantson meg.
#7: Akkor még egyszer: eddig is tudtad, hogy nem vagy kimondottan szép. Mit kellett volna mondania? Hogy atomjó nő vagy és mindenki elbújhat mögötted?
Viszont te írod, hogy véleménye szerint emberileg messze az exek fölött vagy, és ez a párodon is érezhető, veled boldogabb.
De ezt nem kell ám meghallani, pörögj csak tovább azon, hogy nem tart annyira szépnek. 🤦♀️ Mindezt úgy, hogy ideje lenne tisztázni, miért is akarsz te annyira tetszeni a párod haverjának.
A szabálytalan szépséget nem lehet, hogy úgy értette milyen szép vagy?
Már már csalás a szépséged. Legalábbis nekem ez jutott róla eszembe elsőre, pedig nem vagyok annyira hülye. :$ ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!