Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hinni a megérzésekben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hinni a megérzésekben? Tényleg van ezekben valami?

Figyelt kérdés

Nem igazán vagyok spirituális beállítottságú, de az elmúlt időszakban elég sok dolog történt ahol valahol a megérzések igaznak bizonyultak. Nem kell nagy dolgokra gondolni. A kérdésben nem egy konkrét dologra gondolok, hanem általánosságban értem.

Másoknál is hallom, olvasom itt is. Pl.: valakibe belehasít hogy lehet a párja megcsalja, holott semmi "bizonyíték". Vagy hogy pl.: valakiben felmerül hogy bejön x-nek pedig az illető semmi konkrét lépést nem tesz, inkább mintha apró jelek lennének, amik mást is jelenthetnek de valamiért mégis ott motoszkál a gondolat.

Vagy bármi. Lehet akár kapcsolatoktól független téma.

Lehet ezeknek a megérzéseknek vagy intuíciónak jelentősége?

2021. dec. 11. 08:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A megérzések nagyja tacit tudáson alapul. Ez leegyszerűsítve tapasztalati tudás, amit valaha megtanultál, megtapasztaltál, de nem aktívan használod.

Igen, lehet benne bízni, de ha komoly dologról van szó, mindig győződj meg a helyességéről mielőtt bármit tennél

2021. dec. 11. 12:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szoktak lenni megérzéseim, és hiszek is benne, hogy érdemes ezekre figyelni.

Viszont. Ez még nem jelenti azt, hogy aki ez alapján szimpatikus, és az intuícióim alapján full vonzó, azzal működne is a dolog hosszútávon. A gyakorlatban jön ki, hogy két ember tud-e együtt élni, vagy nem.

Szerintem ezt nem lehet megérzésre építeni, beszélgetni kell, szituációkba kell kerülni, ahol kijönnek a pozitív/negatív tulajdonságok… jön pár veszekedés, és ezek után lehet mérlegelni, hogy tud-e a két ember együtt működni, vagy nem.

Pint nemrég néztem vissza így utólag, hogy aki intuitív módon szimpatikus volt, azokkal mi van. Azt látom, hogy akkor nagyon vitt a lendület, a harmónia, de az idő mutatja meg, hogy össze is illünk-e, vagy sem. Ma már óvatos vagyok, nem teszek fel mindent egy lapra… csak a megérzésekre. Kell a tapasztalat.

2021. dec. 11. 14:42
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
ezer éves kérdés.. miért lett kiemelve?
2022. júl. 13. 21:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Basszus miért kéne magyarázkodni? Érdekel a téma, újra eszembe jutott, minek írjam ki újra?
2022. júl. 13. 21:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon is.Saját tapasztalat.
2022. júl. 14. 07:30
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Mindenkinek van meg érzése, vagy ezt tanulni kell valahol hogy tudjuk hogyan kell ezt észrevenni hogy ez meg érzés akar lenni, vagy ez vele születet és van akinek van, vagy van akinek nincs?
2022. júl. 14. 15:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig is voltak megérzéseim, főként emberekkel kapcsolatban hogy milyen ember is a másik. Általában az első (pár) alkalommal leszűröm milyen ember, de van hogy elsőre ez nem bukkan ki nálam. Sokszor fordul elő, hogy valaki nagyon szimpatikus nekem, aztán egyszer valami idegesíteni kezd benne, aztán beigazolódik a gyanúm. Én hiszek a megérzésekben.
2022. júl. 14. 20:16
 18/18 anonim válasza:
100%
Szerintem a megérzéseink nem véletlenül vannak én sokszor megérzek előre dolgokat így én azt mondom hogy bátran adhatunk a megérzéseinkre és semmiképp se menjünk el mellettük,engem általában nem hagynak cserben a megérzéseim.
2022. júl. 14. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!