Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy nő és egy férfi jó barátok és lehet hogy később egy pár lesz akkor véget vethet a kapcsolatnak az, ha a nő gyereke miatt egy megbeszélt 3-mas találkozásra a nő és a gyerek nem tudott elmenni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 08:47
21/25 A kérdező kommentje:
köszönöm
2021. dec. 10. 10:36
22/25 anonim válasza:
anyukádnak mond el , hogy boldognak szeretnéd látni a hajszáradás meg csak rosszkor rossz időben történt. A túl magyarázás azért nem jó mert az hazugságnak tűnhet. Anyukád lehet most szeretné 20 évesnek érezni magát és kicsit átbillent az anyaszerepből egy lányéba.
23/25 A kérdező kommentje:
Köszi
én már aznap bocsánatot kértem de őt nem érdekli, most mindenért én vagyok a hibás, bármit is probálok tenni az úgy nekei nem jó.
Most már az a fő bűnöm hogy 2 hete van itt a kutyánk 3 hónapos és még nem neveltem szoba tísztaságra, útálja őt is de engem mindennél jobban.
most takaritottam ki 2 szőnyeget előtte az volt hogy most neki kell de most az van hogy csak ott kellet volna ahol foltvan
2021. dec. 10. 11:57
24/25 anonim válasza:
23. Eddig normális volt anyukád? Mert nekem ez nem új keletű viselkedési formának tűnik. Ilyen ponton jobb egy apával lakni aki nem bolondul meg mert új nő van a láthatáron. Szerintem lehet nyersnek kell lenned és elmondani neki, ne téged utáljon azért mert gyereke van és nem tud szabadon pasizni, te meg nem tehetsz róla hogy vagy neki. Próbálj rá lelkileg hatni ha kell odamondósan ,elvégre nem barátnők vagytok ha nem anya-lánya.
25/25 anonim válasza:
Szerintem se normális csak valakin ki kell töltenie a frusztrációját és az te vagy.
Ne hibáztasd magad semmiképp.
Sajnalom hogy ilyen emberrel kell felnőnöd.
Apukád milyen? Ennyi idősen dönthetsz úgy hogy vele laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!