Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy nő és egy férfi jó barátok és lehet hogy később egy pár lesz akkor véget vethet a kapcsolatnak az, ha a nő gyereke miatt egy megbeszélt 3-mas találkozásra a nő és a gyerek nem tudott elmenni?
Ideges volt, mert felidegesítette magát. :-)
Nem tudja kezelni az érzéseit.
Lehet, hogy változókorban van, és emiatt hangulati ingadozásai vannak.
A lényeg: ne vedd magadra, nem miattad viselkedik így.
Ja, #2, #6, #10 és #13 voltam.
:-)
Szőnyeget lehet szőnyegtisztítóval mosni. Lehet venni egy Spray szerű habot, amit rá kell fújni, majd kis idő múlva beledörzsölni. Vagy takarítógéppel, én ezzel csinálom.
Ha nagyon csúnya, akkor tisztítóba kell vinni és pár ezer forinttért szépn kitisztitják.
Én nem merném magam kimosni.
Alapesetben ugye száraz porszívóval tisztítjuk. Ha van (vagy kölcsönzöl) nedves porszívót, akkor azzal is lehet, az már félig-meddig olyan, mintha kimosnád.
Nem tenném mosógépbe.
Ha meg kádba beáztatod, teljesen vizes lesz, hol fogod megszárítani? Ha nyár lenne és egy faluban laknál, azt mondanám tedd ki az udvarra egy tiszta helyre, de ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!