Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a lányok szerintetek maguknak erejéből jutottak oda,ahol most tartanak,vagy párjaik segítették őket?
Lehet rosszúl gondolom.
Mindegyik más és más történet de, valahol úgy a végeredmény hasonló. Majdnem putris szegénységből, a normál életszínvonal fölé.
Ezek a lányok borsodi valaha virágzó, de azóta lecsúszott falvakban élő szegényebb családokba születtek.
Vagyis az egyik lány nem, nevezzük B-nek. B az anyukájával egyszer csak megjelent a faluban, az egyik dolgos de szegény iskolázatlan férfi hozta őket ide. (Akkor még a miskolci nehézipar mindenkit felvett). B az anyukája vezeték nevét kapta, és az anyja új pasijától született még 5-6 testvére. B kitünt a családból de az udvar ház elég putri kategóriás volt, többi lányra is igaz.
Közép iskolás korunkban eléggé szét szóródtunk, bár volt vidéki összetartás de nem velük. Meg hát van köztúk roma is,azokkal pedig a 2000es évek elején ciki volt bandázni( jelzem falusiak voltunk). Középiskolás éveink vége felé a normálisabb srácok is és az idősebb (néha nős pasik) is kézről kézre adták őket egy-egy éjszákára. A lányok pedig naívan két szép szótól és vélt anyagi helyzettől, másztak a pasikra. Pedig annyira nem voltak szépek, egészségtelen kaják, életkörűlmények, nagyon kínai ruhák nem dobnak egy tini testen sokat.
Sokszor (ami falun ciki volt nőnek, olyan mintha járna a pasik után) kocsma környéki bandázó helyeken is előfordúltak ott a menőbb pasik gyülekeztek.
Én kicsit konzervatívabb és butább voltam ,mindig az igaz szerelemre vártam. Futottam a normálisabb lányok után nem sok sikerrel. Majd 20évesen főiskolás lettem, messze mentem,megtaláltam a párom 4évre, sosem jöttem már igazából haza. Faluink lecsúsztak barátaim szétszéledtek. Több év után látványos volt. Ezeknek a lányoknak a szülei testvérei ott ragadtak.
Elkezdtek ezek az említett már nők a városokban dolgozni, és/vagy összeszedtek egy stabil anyagi helyzetü, normális gondolkodású, de csúnyább pasit. (Azok a lányok akik a családjuk anyagi szintjén/alatta lévő pasinál leragadtak mára nyomorognak. )
Számukra luxus életről kezdtek el posztolni,(pasi hatására,segítségével, maguktól???) Elkezdtek jobb helyeken dolgozni és pénzt beosztani.Biztos ami tuti, 1-2gyerekkel biztosították a helyzetüket. Roma lányok is magyar pasik feleségei, bár inkább félromának látszanak már. Ezek a falzsi nyomorban felnőtt nők/anyukákvma már ott járnak ,hogy fitt anyucik lettek konditeremből futásról posztolnak....és válnak. Kevés nekik már a pasi aki melett valakivé lettek. Akkor ez csak egy kihasználós ugródeszka kapcsolat volt?
Nem tudom, de a hashtagjeiden jót mosolyogtam. Vajon az én életemen is elmélkedik valaki borzolt szemöldökkel?
#furakérdező #kamu #getajob #unatkozikapistike
2es! Tanúlniuk se kellett,csak még sokunknak azt mondták, diploma kell. Addig a szakmunkás bizonyítványukkal jobban el tudnak helyezkedni.
Dolgoztakban igazad van. Eleinte múltinál ahová bárkit felvettek, onnan vajon maguktól vagy a "normális pasi " hatására léptek feljebb.
") Elkezdtek jobb helyeken dolgozni és pénzt beosztani'
Most akkor mi van?
Most gyerekkel "bebiztosították" magukat (hülyeség), vagy új pasit kerestek, meg a regi kevés lett?
most azt fejtegeted baromi hosdzan es korulmenyesen megint, higy ‘mocskos penzehes nok,tuti kifigtak vmi gazdag pasit es kihasznaltak’..
de ott bukik a dolog, h eleve aki a falusi nyomorbop felkoltozik a varosba, az jobb szinvonalon fog valoszinuleg elni. ha elment pultosnak vagy mondjuk szerzett egy mukormos/gidrasz szakmat es voszonylag ugyes, akkor 300at siman megkeres havonta. nem kell ahhoz gazdagnak lenni, h a falusi nyomorhoz kepest valaki osszeszedje magat. nem ertem, te miert a regi osztalytarsaid eletevel foglalkozol, hogy mennyit keresnek, milyen a ferjuk stb..?! ennyire nincs eleted? te mennyit keresel? te hova jutottal kozepiskola ota? neked miert nincs feleseged? ezeken gondolkozz inkabb maxok eletebdn valo turkalas helyett.
Nem tök mindegy?
A legtöbb ember azért jut el valahová, mert jó kapcsolatokat építettek, vagy a szülei gazdagok voltak és megtámogatták a karrierjük elején (Elon Musk, Jeff Besos pl.), jó emberekkel ismerkedtek össze, akik vagy anyagilag vagy tudással segítették őket.
Elég ritka az, hogy valaki segítség nélkül tök egyedül mások anyagi vagy intellektuális támogatása nélkül ugrik ennyit életszínvonalban, és ezzel semmi baj nincs, a világ így működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!