Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a lányok szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a lányok szerintetek maguknak erejéből jutottak oda,ahol most tartanak,vagy párjaik segítették őket?

Figyelt kérdés

Lehet rosszúl gondolom.

Mindegyik más és más történet de, valahol úgy a végeredmény hasonló. Majdnem putris szegénységből, a normál életszínvonal fölé.

Ezek a lányok borsodi valaha virágzó, de azóta lecsúszott falvakban élő szegényebb családokba születtek.

Vagyis az egyik lány nem, nevezzük B-nek. B az anyukájával egyszer csak megjelent a faluban, az egyik dolgos de szegény iskolázatlan férfi hozta őket ide. (Akkor még a miskolci nehézipar mindenkit felvett). B az anyukája vezeték nevét kapta, és az anyja új pasijától született még 5-6 testvére. B kitünt a családból de az udvar ház elég putri kategóriás volt, többi lányra is igaz.

Közép iskolás korunkban eléggé szét szóródtunk, bár volt vidéki összetartás de nem velük. Meg hát van köztúk roma is,azokkal pedig a 2000es évek elején ciki volt bandázni( jelzem falusiak voltunk). Középiskolás éveink vége felé a normálisabb srácok is és az idősebb (néha nős pasik) is kézről kézre adták őket egy-egy éjszákára. A lányok pedig naívan két szép szótól és vélt anyagi helyzettől, másztak a pasikra. Pedig annyira nem voltak szépek, egészségtelen kaják, életkörűlmények, nagyon kínai ruhák nem dobnak egy tini testen sokat.

Sokszor (ami falun ciki volt nőnek, olyan mintha járna a pasik után) kocsma környéki bandázó helyeken is előfordúltak ott a menőbb pasik gyülekeztek.

Én kicsit konzervatívabb és butább voltam ,mindig az igaz szerelemre vártam. Futottam a normálisabb lányok után nem sok sikerrel. Majd 20évesen főiskolás lettem, messze mentem,megtaláltam a párom 4évre, sosem jöttem már igazából haza. Faluink lecsúsztak barátaim szétszéledtek. Több év után látványos volt. Ezeknek a lányoknak a szülei testvérei ott ragadtak.

Elkezdtek ezek az említett már nők a városokban dolgozni, és/vagy összeszedtek egy stabil anyagi helyzetü, normális gondolkodású, de csúnyább pasit. (Azok a lányok akik a családjuk anyagi szintjén/alatta lévő pasinál leragadtak mára nyomorognak. )

Számukra luxus életről kezdtek el posztolni,(pasi hatására,segítségével, maguktól???) Elkezdtek jobb helyeken dolgozni és pénzt beosztani.Biztos ami tuti, 1-2gyerekkel biztosították a helyzetüket. Roma lányok is magyar pasik feleségei, bár inkább félromának látszanak már. Ezek a falzsi nyomorban felnőtt nők/anyukákvma már ott járnak ,hogy fitt anyucik lettek konditeremből futásról posztolnak....és válnak. Kevés nekik már a pasi aki melett valakivé lettek. Akkor ez csak egy kihasználós ugródeszka kapcsolat volt?

#mélyszegénység #feltörekvés #Életviteligondok #Hamubólgyémánt
2021. dec. 5. 09:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kva vicces a szemtanujának lenni, ahogy nyíltan, a neten turkal mindenki lányok/nők zsebében, miközben pont hogy a férfiak jelentős része nem tartana sehol sem anyu-apu nélkül.

Még párkapcsolatokban is ismerek olyan férfit aki egyenesen lehúzza a barátnőjét, de a sztereotipia mindig az lesz, hogy ha egy nőnek van egy jobb táskája, akkor biztos f..szt szopott érte.

Talán nem is magával a parazitasággal van bajotok.🤔

2021. dec. 5. 12:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Kedves 8as!! Bizonyára nem olvastad végig a szövegem,ami érthető mert hosszú lett!! 20 éveswn elkerűltem főiskolára 24,5éves koromban pedig már nem a volt falumba költöztem vissza.
2021. dec. 5. 13:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Kicsit másra irányúlt a kérdésem, de ha kicsit bántóak is hasznosak a válaszok.
2021. dec. 5. 13:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Neked ez miért fáj, kérdező? Őszintén kíváncsi vagyok rá.
2021. dec. 5. 14:49
 15/18 A kérdező kommentje:
14es!! Nem fáj. De tudom ha nincsennek ezek a pasik(vagy más hasonló kaliberü pasik) ezek a lányok egy múltinál robotolnának vagy mint B anyukája halomra szüli a gyerekeket és hitelből élni.
2021. dec. 5. 15:42
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
#15: És miért is ott robotolnának? Pasik vetették fel őket valami munkahelyre? DOlgoznak ezek a lányok, maguk keresik a pénzt. Te csak szimplán irigy vagy. Neked is nyitva az út, hogy jobbá tedd az életed. ne másokat ócsárólj. Te attól nem leszel előbbre.
2021. dec. 5. 15:51
 17/18 A kérdező kommentje:

16!! Részben a pasik intéztek jobb helyeket. De ami fontosabb megtanították őket bánni a pénzzel. Normális anyagi körűlmènyek közűl jobb állásintetjúra menni.

Nekem nem lesz több...általánosságban nem szabad kérdezni??

2021. dec. 5. 17:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

nem is tudsz helyesen irni es te oltogatod ezeket a noket? egyebkent kozlom veled, hogy multiban ‘robotolassal’ is siman meg lehet am keresni netto 3-400 ezret, ami a ‘putrihoz’ kepest (ahonnan allitolag jottek) igen nagy elorelepes. egyebkent a legtobb multihoz minimum kozpefoku angol kell am, ami sok magyar embernek nem megy, tehat annyira talan megsem sotetek ezek a lanyok, mint amilyennek te be akarod allitani oket. gondolom, feletkeny vagy es ezert rosszindulatu elmeleteket gyartasz roluk.

egyebkent ki tiltja meg neked, h felszedj egy penzes not? senki.

2021. dec. 5. 17:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!