Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért tetszem ha én rondának érzem magam?
Figyelt kérdés
Még úgysem jelentett gondot soha az ismerkedés hogy nem vagyok társasági ember. Fotón utálom látni magam, mert nagy bamba, baromállatfejűnek látom magam.
De amikor összejöttem nőkkel akkor gyakran hallottam, hogy hú én azonnal feltűntem neki, meg ilyenek.
Miért nem tudom úgy látni magam ahogy a nők engem?
2021. nov. 30. 21:42
1/8 anonim válasza:
Röviden, nem vagy saját magad esete
2/8 A kérdező kommentje:
# 1
:D
2021. nov. 30. 21:52
3/8 anonim válasza:
Mert nem a horgásznak kell tessen a csali.
Szerintem az emberi test csúnya, aztán mégis voltam szerelmes.:)
4/8 anonim válasza:
Jobb ez, mintha másnak sem tetszenél! Úgyhogy örülj neki hogy így van!
7/8 anonim válasza:
Istenem! Ha csak ezért kell aggódnod?!?
8/8 Dzsoki válasza:
Nem így jó?Képzeld el,ha fordítva lenne.Önmagadat,szépnek látnád,mégsem kellenél a nőknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!