Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rondának látom magam! De talán mégsem lehetek annyira ronda, ha akad olyan, akinek tetszem? Szerintetek?
Sztem egy ember sose láthatja objektíven önmagát. Van olyan ismerősöm (férfi) aki megdöbbent, amikor megtudta, hogy szerintem ő jóképű. Mert tényleg az, ellenben ő semmi pozitívumot nem lát a saját megjelenésében.
Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg azoknak a véleményére adni, akiknek tetszel, és koncentrálj erre. Ha tényszerűen nézem, akkor, ha néhány embernek bejössz, akkor nem lehetsz ronda.
Szerintem változnod kellene. Ameddig magunkat nem látjuk szépnek, addig ezt nem is várhatjuk el senkitől.
Másrészről ez egy nagyon szubjektív dolog. Én például utálom a hóvirágot, más szerint ez a legszebb. Ruhaboltban is sok ilyen esetet láthatsz, olyan okádék kabátokat megvesznek egyesek, hogy forog a szemem, de nekik tetszik. Az emberekkel sincs ez másképpen.
én annak tartottam magam, aztán sok pszicho cucctól megváltoztam oszt már jóképű vagyok:D nah csak az elmédet "javítsd meg" és szép leszel x)
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!