Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rondának látom magam!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rondának látom magam! De talán mégsem lehetek annyira ronda, ha akad olyan, akinek tetszem? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyának találom magam, és szerintem ez már meglátszik a kisugárzásomban is.. Szinte kéztségbe vagyok esve, és zárkózott is vagyok a külsőm miatt. Mégis próbálom vígasztalni magam, hogy nem lehetek olyan ronda, ha már akad olyan, aki járna velem, akinek bejövök. Ilyenből nincs sok, de akad. Képet nem szeretnék feltenni magamról, inkáb baz érdekelne, hogy a fent leírtak alapján mi a véleményetek. Volt, aki lecsúnyázott (az egyik lány, akivel pont legtöbbet barátkoztam... :S), többen is.
2011. nov. 30. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
az, hogy ki mit gondol csúnyának, az relatív. amúgy én is csúnyának tartom magam (az is vagyok), szóval tudom, mit érzel. de kép nélkül sajnos tényleg nem tudunk véleményt mondani.
2011. nov. 30. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Sztem egy ember sose láthatja objektíven önmagát. Van olyan ismerősöm (férfi) aki megdöbbent, amikor megtudta, hogy szerintem ő jóképű. Mert tényleg az, ellenben ő semmi pozitívumot nem lát a saját megjelenésében.

Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg azoknak a véleményére adni, akiknek tetszel, és koncentrálj erre. Ha tényszerűen nézem, akkor, ha néhány embernek bejössz, akkor nem lehetsz ronda.

2011. nov. 30. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem változnod kellene. Ameddig magunkat nem látjuk szépnek, addig ezt nem is várhatjuk el senkitől.

Másrészről ez egy nagyon szubjektív dolog. Én például utálom a hóvirágot, más szerint ez a legszebb. Ruhaboltban is sok ilyen esetet láthatsz, olyan okádék kabátokat megvesznek egyesek, hogy forog a szemem, de nekik tetszik. Az emberekkel sincs ez másképpen.

2011. nov. 30. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, küldesz képet priviben? :)
2011. nov. 30. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:

én annak tartottam magam, aztán sok pszicho cucctól megváltoztam oszt már jóképű vagyok:D nah csak az elmédet "javítsd meg" és szép leszel x)

f18

2011. nov. 30. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy új hajstílus .. vagy egy új stílus az öltözködésben is sokat segíthet. Vagy járj el sportolni.
2011. nov. 30. 23:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha tetszel valakinek, sőt, valakiknek, nem lehetsz ronda. Én undorítóan ocsmány vagyok, és soha nem tetszettem senkinek. Nem is fogok. Ez így van és kész.
2011. nov. 30. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!