Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az ilyen arcot rondának tartjátok? Vagy ez hátrány lenne? (kép)
Az arcomon 1-2 éve megjelent a szemeim körül ilyen pigmentáció vagy sötét folt vagy nem is tudom. Állítólag kiskoromba is volt. Nem vagyok cigány vagy ilyesmi , nincs hófehérke bőröm de a szemem körül "elsötétedik" a bőröm, lehet hogy betegség ?:S . csak mert egy lány megjegyezte hogy az amúgy általa nagyon helyesnek vélt arcomat elcsúfítja. elég rosszul esett...
Ilyenről beszélek:
Nézesd meg egy bőrgyógyásszal.
Amúgy engem nem zavarna.
hát bocsi :D
amúgy szerintem nem gázos... de utalhat valamilyen vitamin hiányra is például... persze lehet genetika is, viszont ha amúgy helyes arcod van (ahogy te írtad) akkor ez a folt szerintem elhanyagolható jelentőségű :)
(ja és első válaszoló voltam xD)
Ha nem hívnád fel rá a figyelmet, nekem nem is tűnne fel különösebben. És nem jelentene hátrányt.
23/l
ez nem lehet probléma egy kapcsolatnál!nálam ok lenne
DE:azonnal menj el orvoshoz,mert máj és vese problémát is jelenthet ez(főleg máj!)...
mindenképp vizsgáltasd ki magad!
Köszönöm szépen a válaszokat. És rendben , megkérdezek egy orvost a foltjaim mibenlétéről :D Amúgy szerintem sem zavaró bár nem hiszem hogy nem tűnne fel mert elég fehér a bőröm így december küszöbén és amúgy azt is hallottam már hogy dohányzás miatt van. Főleg hogy fél éve rá se gyújtottam :/
Remek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!