Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok az ilyen arcot rondának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az ilyen arcot rondának tartjátok? Vagy ez hátrány lenne? (kép)

Figyelt kérdés

Az arcomon 1-2 éve megjelent a szemeim körül ilyen pigmentáció vagy sötét folt vagy nem is tudom. Állítólag kiskoromba is volt. Nem vagyok cigány vagy ilyesmi , nincs hófehérke bőröm de a szemem körül "elsötétedik" a bőröm, lehet hogy betegség ?:S . csak mert egy lány megjegyezte hogy az amúgy általa nagyon helyesnek vélt arcomat elcsúfítja. elég rosszul esett...

Ilyenről beszélek:

2011. nov. 24. 21:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem kékesek :) Nem a karikás szemről beszélek :D az tudom milyen... de ez más. Amúgy én is félek kicsit hogy lehet májprobléma :S
2011. nov. 25. 00:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Füvezel? mert attól ilyen lesz ám.
2011. nov. 25. 12:49
 13/18 A kérdező kommentje:
régebben, de már felnőttem :D
2011. nov. 25. 14:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Mikor hagytad abba? Egy idő után szépen letisztul.
2011. nov. 25. 15:23
 15/18 A kérdező kommentje:
Már több éve
2011. nov. 25. 15:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor nem valószínű, hogy az, bár az is lehet, ogy amiatt olyan lett. És akkor is olyan volt? Vagy ez utána jóval alakult ki? Mert akkor egyértelműen nem a fű.
2011. nov. 26. 14:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Tuti nem amiatt :D
2011. nov. 26. 17:22
 18/18 anonim ***** válasza:
ilyen volt Éden Lindának az orra alatt. Meg is kapta a bajusz beszólást
2011. dec. 5. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!