Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem én magam szerelmi kaocsolatokban "ingyen" kihasználva?
Nagyon sokszor problémám az, a szerelmi kapcsolatokban, hogy a másik nem társ, pl nem segít, nem támasz, vagy nem lehet vele fejlődni pl összeköltözés, házasság, es csak arrol szol az egész valahogy nagyvonalakban, hogy van szerelem, programok, a családok ismerik egymást, együtt főzünk vagy filmezünk, együtt vagyunk es van szex.
Nekem mindez valahogy csupán egy szexkapcsolatot jelent valahol, pár "pofavizittel" fűszerezve a családok, barátok előtt es úgy, hogy szerelem van mindez mellett. Azaz hiányzunk egymásnak meg stb mégis borzalom nehezen viselem az olyanokat, hogy pl jön hozzám, van szex, reggel elmegy (melozni)vagy forditva én vagyok nála.
Érdekkapcsolatom is volt,(lehetne), ahol kizarólag szexre kellettem(kellenék), es érdekes módon az a srác pedig segitett támogatott, figyelt az igényeimre, figyelmes, tett értem, úgy, hogy mégcsak NEM is szeret, nem akar elvenni, meg semmi.
Mégsem éreztem magam kihasználva.
Szerelmi kapcsolatban meg teljesen olyan érzésem van, mintha kihasználnák a szerelmem, önzetlenségem, odaadásomat.
Most új szerelmi kapcsolatom van.
A srácnak ezt még csak mondani sem merem, nehogy azt higyje, hogy saját magamat lenézem a kapcsolatban mintha csak használna, miközben szeret. Nem is értené szerintem, miről beszélek.
Hogy tegyem én ezt magamban helyre?
Volt a neten egy olyan poszt is, amiben az volt, képi illusztrációval, hogy szerelmi kapcsolatban az asszony mos főz takarít, érdekkapcsolatban pedig manikűr pedikűr fodrász.
Miért érzem azt folyton, hogy az érzelmeim ki vannak használva "ingyen szexre" úgy, hogy közben szeret a másik? Vagy ha továbbmegyek, lehet házasságbam is ezt érezném hogy nevelhetem a gyerekeit, ingyen szitterként.
És miert érzem azt, érdekkapcsolatban van inkább korrektség, figyelem odaadás a fèrfi részéről? Aki korrektül kompenzálja azt, ha neki adom magam?
8# ez egyáltalán nincs így.
Semmiféle szextörténeteket nem írok ki. Es nem vagyok "ingyenpr.stis" sem.
Nincsenek foltos sztorik sem tőlem. De nem is láttam itt ilyen kérdést. Vagy másik kategória?
9# azért nincsenek még konkrét tervek, mert alapok, pénz sincs hozzá. Viszont nekem vannak ötleteim! Tudok segítséget. Kivitelezhető lenne minden.
A barátom meg: most nem kell ez, nem kell rohanni, apránként is jó, es ilyenekat kántál. Es abban igazat is adok mondjuk neki abban hogy tényleg, en minek akarok gyerekeket a nyakamba egyaltalán? De attól még engem zavar ez az állóvíz és amolyan motivált ambíciózus vagyok a logikatlan gyerekvállalásra is ugy néz ki.
10#A régi pasim hogy jön ide? Arrol szó sem volt. Az teljesen más volt. Most erre vissza kellene gondolnom emlékeznem, mellette mit éreztem.
Nem tartok egyedülléttől. Nem rettegésről van szó. Hanem arról, hogy nem érzem valodinak, igazinak sem az érdekkapcsolatokat és sem a szerelmi kapcsolatokat(pláne a szerelem el is múlik.) Lehetek egyedül az is mindegy. Aztán lesz barátom es megint ugyanaz lesz mint most.
Összeköltözésről.írtam hogy saját magam sem tidom miért akarom. Az egész házasság/gyerekvállalás téma is nekem valahol "szolgálatról" szólna. Ebben sem vagyok tisztában hogy biztos akarom egyáltalán amit akarok? Kell nekem egy férfinek a gyereke a nyakamba? De ez túl is megy. Mert jelenleg már csak az is zavar, mintha már most ki lennék használva.
Ilyenekről nem akarok vele beszélni. Nem akarom hogy tudja hogy bajom van addig, amíg saját magammal sem vagyok tisztában. Mi a jó nekem, mi nem es mit akarok.
11 mert szex nélkül nem lenne kapcsolat. Alap a szex.
Ha az nincs, akkor semmi. És szeretem. De nem vagyok szexorientált, különben lennék akkor azzal, akit nem szeretek, de a szex jó.
Inkább a rossz szex szerelemmel.
Továbbra is az jön le, hogy minden dolog, ami tök természetes része a párkapcsolatnak, az neked szolgálat. Ilyen ultra emancipált nőknek nehéz a helyüket találni egy alapvetően maradi társadalomban, ami a mienk.
Gondolj bele:
Ha össze költöztök, akkor az is, mert fel kell venni a koszos zoknit a földről. Akkor az lesz a baj.
Ha főzni kell, akkor az is.
Ha takarítani, az meg pláne.
Ha gyerek, akkor az is, bár az mindenkinek szar, nem csak neked.
Biztos, hogy neked nem simán jobb lenne egy friends with benefits kapcsolat?
Áprilisi. Akkortájt ment ez az ingyenprostis fantázia saga. Lehet hogy más fiókról, de ugyanennek a műve:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Egyáltalán nem én írtam ki.
De ha szét van trollkodva a kérdésem akkor hagyom is.
18# lehet igazad van.
Kár volt gondolkodnom bármin is.
De csak azt kerestem mi a bajom. Annak mi az oka. Az hogyan lenne megoldható.
És amire rájöttem, en nem bírom az ilyeneket szerelmi kapcsolatban, hogy jön-megy. De inkább szó nélkül lenyelem, mert ezek szerint máskor máshol sem lenne jobb semmi soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!