Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder alfahímjei az alkalmazást ingyenes rosszlanyok.hu-ként kezelik? Prémium külsejű csajokat dugnak rendszeresen, teljesen ingyen, nem is érdekli őket, ha a csaj esetleg párkapcsolatot keres? Sokszor 1 dugás után örökre eltűnnek ezek a férfiak?
Sztem magadnak megválaszoltad ezt a kérdést.
Igazából, most őszintén, mit vársz egy olyan applikációtól, ahol pusztán egy fotó fogja eldönteni, hogy az illető megismerkedik-e veled vagy nem?
Kérdező ezt csinálom, amit a kérdésben leírtál.
De nem gazdag emberként.
Elég sportos vagyok.Egy gyerekkori haveromnak ügyintézője vagyok, mocskosul tele van.Ingatlanok az országban, sok autó, meg sok egyéb dolog még.
néha csinálok pár képet, valamelyik lakásában, vagy házában, vagy mikor a kocsiját vezettem.
Sokszor kölcsön is adja akármelyiket.
Nem nehéz kitalálni, Tinder és badoon-n fenn vagyok, nem is kicsi sikerrel.
De mikor a lányok elmentek, írok a következőre.
Képzeld, sok közülük, még utána is írkál, hogy jönne még.
32f
A lányok is tehetnek erről, nem is kicsit. A felszínességük miatt.
Én mikor beregeltem a saját fotómmal (sportos vagyok, viszonylag jóképű, volt már több barátnőm, stb) akkor kb nulla sikerem volt.
Aztán egy haverom aki body builder mondta, próbáljuk meg az ő képével.. máris jöttek a matchek ezerrel, meg a sík buta mondatok amiket még értelmezni is alig lehetett. Najó, persze az ő képével nem mehetek el randira, viszont utána gondoltam toljuk meg rendesen, feltöltöttem pár képet ahol a Tesla tesztvezetésen vagyok, meg rendeltem egy drága óra replikát magamnak, meg drága ruhák replikáit
Kellett még hozzá egy medencés ház (kivettünk egy airbnb-t pár napra egy legénybúcsú miatt), kicsit bedurrantottam a bicepszem, és tádá megszülettek a fotók, amikkel utána olyan szinten vagyok, hogy gyakorlatilag bármikor szexelhetek, ha épp kedvem van. Az más kérdés, hogy kiábrándultam a Tinderes csajokból, a 90%-uk borzasztóan rossz az ágyban (vagy csak a stabil kapcsolatim voltak túl jók, nemtom).
Ha sok pénzed lenne meg jó tested, akkor kellenél a nőknek, legalábbis valamelyik hasonlóan alacsony értelmi képességekkel rendelkezőnek biztos. Bár amilyen gusztustalan stílusod van, nem csoda, hogy senkinek sem kellesz.
És nem kell mindig csak a nőket szidni, a férfiak se jobbak. Ott is megy a hazudozás, kihasználás, egyebek. Az ember nemtől függetlenül lehet egy hulladék. Próbáljátok ki a randizgatást férfiakkal és meglátjátok😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!