Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végső soron semmi sincs ingyen?
A gyakorlati életben a férfias részében elég elveszett vagyok. Pl.engem nem lehet volán mögé ültetni, mert lassú vagyok és pánik fékező lennēk.
Más részt viszont képes vagyok olyan dolgokra, amire nem mindenki, meg férfi sem. Azt mondanám, van értékem. De a gyakorlati dolgokban nagyon elveszett el érzem magam
Legyen az a fűtesrendszer kialakitasa vagy egy vallalkozas beinditasa. És hát az a helyzet, hogy ezt a férfiak észreveszik. Akàr anyagilag nincs rá lehetőségem, akár agyilag. Férjnél vagyok, de van aki tudja barátnőmön keresztül, milyen gondjaim vannak. Pl.mi el akartunk válni, de évek óta nem merünk lépni, főleg az anyagiak és a gyerek miatt. Ebből ered, hogy a férjem nem igazãn érzi magàénak az házat, amiben lakunk, mert az enyém és év évek óta nem tudunk elvalni, mert az férjemnek nincs hova mennie, az utcára meg mégsem rakhatom a gyerekem apját. Én nem vagyok egy vilàgszépe, főleg így 40 körül, de azért az átlagnál szebb vagyok szerintem. Van néhány férfi és környezetemben, aki tudja, hogy mennyire magányos vagyok és simàn az férjem helyébe lépnének. Az egyik a csatornát akarta kiásni ingyen, a másikat nem írom le, mert magára ismerne, de mindegyikben közös, hogy tudom, hogy tudják, hogy valofélben vagyok és nincs senkijük és érezhető, hogy oda vannak értem. Én pedig nem tudok örülni a sok felajánlott segítségnek, mert azt érzem, hogy végső soron fizetnem kell érte. Nem pénzben, hanem természetben. Nem tudok örülni annak, hogy telefonon zaklat és aggódik értem. Ha lenne egy ilyen barát, aki önzetlenül...de azt érzem, hogy ára van ennek. Lehet, hogy nem csak szexuálisan, hanem komolyabban, de végső soron az még rosszabb. Pedig tényleg volt amikor a fűtésre múlt rajta, a férjem nem intezteelêg jól és volt aki a tetőre mászott volna, hogy megoldja, annyi rendes férfi, de azt gondolom, nem önzetlenül tették volna. Pedig annyira szükségem volna egy barátra. Aki nem kér cserébe semmit. Csak aggódik, hogy jól vagyok-e. És látszólag van ilyen. De tudom, hogy valójában évek óta rám vannak kattanva és azt érzem, természetben várják a fizetséget. És nem erőszakolnának meg soha, nem erről van szó, de azt erzem, ha tudnák, hogy semmi esêlyük, se szexuálisan, se komoly kapcsolatra, akkor mindjárt nem lenne olyan fontos a fűtésem. Megőrülök a magánytól, de ezek a férfiak a barátság alcajaban jönnek es valójában nincs senkim, mert mindegyik vár cserébe valamit. A férjem lakhatást, a többiek szexet és vagy komoly kapcsolatot. És közben senki nincs, akin azt érezném, hogy ne lenne hátsó szándéka. És többek közt ezért nem merek elválni és ezért erzem olyan egyedül magam. Na mindegy, leírtam magam, szóval nem is tudom mi a kérdésem. Egy férfi volt, aki mindent vesztett volna miattam, nála éreztem egyedül azt, hogy szeret. Azt hiszem az bánt, hogy úgy tesznek az mintha érdekelné őket, mi van velem, de amint egyértelművé válik, hogy soha nem fogok velük lefeküdni, sem kapcsolatot nem akarok, azonnal megszűnne a lelkesedêsük. Szerencsére egyre talpraesettebb vagyok, bár vezetni soha nem fogok megtanulni, inkább fizetek mindenért pénzzel. Csak így marad a magány. De ittam, szóval ma este ennél jobban nem tudom kifejteni, mi a bajom.
Hát, nekem eddig egész életemben csak férfiak segítettek anyámon kívül. A nők kb csak leköpni tudtak vagy azt sem. Utólag sem érzem azt a többségen, hogy bármit várt volna cserébe. Nehéz elhinni, hogy sokaknak a férfiasság érzetét adhatja, ha egy nő hasznára válhatnak? Párkapcsolatban sokszor előjött ez a téma és kivétel nélkül minden exem és a férjem is azt mondta, hogy igenis jó, ha egy nő engedi, hogy segítsenek. Mert ez olyan férfias, lovagias dolog. Nem lenézés, nem érdek, legalábbis nem úgy, ahogy gondolod, hanem egyszerűen férfiasabbnak érzik tőle magukat. Főleg ha egy szép nő kér segítséget.
A kifogásokkal meg jó lenne, ha leállnál, a hülye is látja, hogy ki tudnád te rakni a férjed, csak jellemgyenge vagy.
Azt a közlésmódot lenne érdemes megtalálni, hogy a segítségnyújtás elfogadása előtt miképpen tudnád közölni velük: "nem azért fogadom el a segítséget", "jófej vagy meg minden, de férfiként nincs esélyed".
Megoldás lehet - ha van - valaki rokon, vagy kolléga akivel vagy olyan viszonyban hogy nem gondolna többet bele és kedvező áron megoldanák a problémát.
Persze tudom "könnyen okoskodok", de nem az volt a célom.
#
Miért tenné hajléktalanná, ha elválna?
Van albérlet is a világon.
Tudom, miről beszélsz. Én elváltam, gyerekek is vannak, exférj ment albérletbe (mert anno hozzám költözött - mondjuk ő nálam jobban keresett, nem lett hajléktalan, sőt nője is van, na meg vészhelyzetben a szüleihez is mehetett volna). Nekem is akadnak ilyen régi, akár 10-20 éve udvarlóim, akik sejtem, hogy cserébe szívesen állnának rendelkezésre másban is, pedig nem vagyok egy bombanő.
De túlkomplikálod. Te magadért és a gyerekedért vagy felelős. A többieknek ha nem ígértél semmit, gondoljanak, amit akarnak. Nem kell mindig nyomozni és mindenkibe belevetíteni. Barátságból, jólelkűségből megcsinálták, saját felelősségre, saját döntésükből. Ha téged ez zavar, akkor vagy ne fogadd el és hívj rendes szerelőt, vagy fizess barterban olyasmivel, ami nem szexuális töltetű. (Pl. ha könyvelő vagy, megcsinálhatod az adóbevallását, ha ahhoz értesz vagy, készítesz neki weboldalt... találj ki valamit.) Akkor kvittek lesztek, s nincs bűntudat, hogy tartozol. Attól meg tekints el, hogy ő fiú, te meg lány, mert ez üzlet. Ha viszont felmerül konkrétan a téma, hát mondjad, hogy köszönöd, de csak barátilag tekintesz rá. (Nekem ilyen is volt, akinél ezt kimondtam, de azóta is megvan ő is - a fene érti.)
A férjeddel meg találj ki valamit. Adj neki ultimátumot, ameddig kapja össze magát, ha meg van miből, támogathatod is. De gondolom, nem szeretnéd még 70 évesen is "kerülgetni", mert úgy egyikőtök se fog új életet kezdeni.
Egy, mindenre van szakember. Kifizeted a szerelot es meg van oldva.
Ketto:senki sem önzetlen a vilagon, talan egy anya. Miert baj ha egy ferfinek is vannak elvarasai, az hogy szerethessen? O meg tetofedessel mutatja ki a szeretetet, elvarhato, hogy akinek adunk szetetetet az viszonozza is
Harom. Orulhetnel, hogy ennyien odavannak erted, sok no evek ota maganyos es senki nem udvarol neki, foleg gyetekkel 40 evesen.
Negy:ferjed meg fogja oldani a lakhatast, kerdes miert tartod meg magad mellett. Felsz hogy nem lesz senkid mert megse jon ossze?vagy a ferjed is csinal vmt amire szukseged van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!