Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek leginkább azért kell barátnő, hogy legyen egy állandó, ingyen, biztos szexpartnere?
Ha te azt hiszed, hogy egy barátnő olcsóbb, mint egy prosti, akkor nagyon tévedsz:D
Így is úgyis fizetsz, csak mások a keretek:D
30/N
Ez akkor azt jelenti amit mondtál ha jól értem, hogy mindenképpen fizetsz, ha barátnőd van, ha prostihoz mész akkor is.
Te akkor most tulajdonképpen azt mondod, hogy a férfiaknak pénzért van barátnőjük.
Jól értem?
Nem akarom elhinni, hogy így ledegradálod a nőket, hogy ők a pénzért vannak a férfiakkal.
Képzeld az én barátnőm többet keres mint én, neki van saját lakása, nekem nincs. Mégis együtt vagyunk már 8 éve.
Miért is fizettem én neki?
Az 1-es lehet nem is nő, csak annak adja ki magát.
Amennyiben mégis, akkor neki lehet fizetni kell minden egyes aktusért, ha van párja.Magából indul ki.
Kérdező, vannak férfiak, akiknek a felsoroltak miatt van szüksége barátnőre, de ezt nem lehet általánosan ráhúzni minden férfire.
1-es vagyok.Kicsit félremagyaráztàtok, amit írtam.
Semmi olyan nem hangzott el, amit írtatok.
Pusztán arra céloztam, hogy a barátnővel is kell foglalkozni, virágot venni neki, elvinni olykor vacsizni, de azt nem mondtam, hogy el kell tartani, és minden aktus pénzbe kerül.
Magyarul:erőfeszítések nélkül nem lehet egy nőt sem megszerezni, sem megtartani.
Van akinek igen, van akinek nem.
Mint a nőknél. Valaki szeretetre, társra vágyik. Olyan is akad aki csak a testi vágyait akarja kielégíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!