Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinek leginkább azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek leginkább azért kell barátnő, hogy legyen egy állandó, ingyen, biztos szexpartnere?

Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 06:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

Bizonyos férfiaknak valószínűleg ezért. De a (szerintem) többség számára nem csak ennyiben merül ki a barátnő fogalma.

Amúgy jól mondták a többiek, a barátnő/állandó kapcsolat sem ingyen van, bár tény, hogy valószínűleg olcsóbb, mint prostihoz járni.

2019. júl. 9. 07:23
 12/21 anonim ***** válasza:
29%
Semmi sincs ingyen: a prosti es a baratno kozt, csak annyi a kulonbseg h egyik esetben jegyet, a masikban berletet veszel:)
2019. júl. 9. 08:11
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Amennyire a nőknek azért kell pasi, hogy legyen egy állandó, ingyen, biztos pénzügyi támogatója.
2019. júl. 9. 08:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Van olyan, aki így gondolkodik, de ők azért nagyonis kisebbség.
2019. júl. 9. 08:48
 15/21 anonim ***** válasza:
30%
Igen, és ez minden férfire igaz. Van, amelyiknek nincs önbizalma, és nem meri bevallani, és van, aki nagyon jól eljátssza az egészet, de minden férfi csak szexet akar. Nem szeretnek, nem éreznek semmit, csak éhséget, szomjat, pisi-kaki ingert és kanosságot. Ennyi. Szívás, de ez van.
2019. júl. 9. 08:49
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

Jezusom... Mondjatok kerlek h nem gondoljatok komolyan amit irtok!

Ez annyira gaz hozzaallas mar a nokhoz, hozzank h jaj...

2019. júl. 9. 08:50
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

#15 Erre mondjam azt, hogy mindenki magából indul ki? Most így teszek. Lehet, hogy te egy undorító ösztönlény vagy, vagy csak egy besavanyodott férfigyűlölő, de nyugodtan elhúzhatsz a fenébe. Nincs "minden férfi" és soha nem így álltam a nőkhöz. Ellenben rohadt sokat kellett bennük csalódnom, mindig én voltam az, aki komolyan gondolta és tessék. Ellenben nem egyszer találkoztam olyan nővel, aki "társat" keresett, ami egyenlő lett volna azzal, hogy én talicskázom neki a pénzt haza és felnevelem az elqrt házasságból/kapcsolatból maradt gyerekét. Ugyanis az elején elhittem, hogy tényleg társat keresnek. Volt olyan, aki nyíltan be akarta osztani a pénzem (nem vicc!), volt aki elképzelni sem tudta volna, hogy ne legyünk közös kasszán, volt aki át akart ejteni, hogy Ő bizony nem akar gyereket, aztán az első adandó késő menstruációnál kiderült, hogy ez minden vágya (szerencsére nem volt terhes) és így akarna magához láncolni. Akkor mégis kik a számító ösztönlények?

Én huszonéves korom elején még egy egészen érzékeny, romantikus lelkületű, talán kissé naív fiúcska voltam és ahogy idősödtem és hozott egyre több nővel össze a sors kellett rádöbbenjek, hogy a nők gyakran iszonyat számító, undorító dögök. Volt pozitív tapasztalatom is, így én legalább nem álalánosítok, hogy "minden nő". Úgyhogy Ti se tegyétek, mert nincs olyan, hogy "minden férfi." Mindkét nemben vannak gusztustalan emberek, akik csak hasznot akarnak másokból húzni. Ahogy akart velem összejönni már házas, elhanyagolt nő is, mert nem volt rendesen megdugva. Ebbe én nem akartam belemenni.

2019. júl. 9. 09:45
 18/21 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem érdekel. Ha elhiszed, hogy léteznek normális férfiak, csak nagyobbat koppansz. Lehet, hogy a nőkre is igaz ez, heteroként ezt nem tudom. De akkor ha így jobb, mindenki szar. Mindenki eljátssza magát. Vagy túl sokat vár el a másiktól, olyanokat is, aminek semmi jelentősége; vagy semmit, és csalódik, hogy nem olyan a másik, amilyennek elképzelte. Mindenki csak baszni akar, az egész egy nagy görcs lett, hogy na vajon ennek mi a perverziója. Mindenki megunja a másikat, mindenki újat akar. Senki nem akar senkihez tartozni, senki nem akar megöregedni a másikkal. Mindenki azt akarja, hogy mindenki megvesszen érte, de ő semmit nem ad bele. A világ szar. Nem. A világ szép, az emberek benne szarok.
2019. júl. 9. 11:40
 19/21 A kérdező kommentje:
Nőként nem nehéz szexpartnert találni
2019. júl. 9. 14:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Egy kanos fiúcskának igen.

Egy férfinek nem.

2019. júl. 9. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!