Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársak ti melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársak ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Nem fogom azt mondani, hogy becsületes vagy korrekt dolog. Viszont választanom kell két nő között. Az egyik a párom, a másik a szeretőm.

A páromba már nem vagyok szerelmes, szex sincsen, és mindenházi munkát én végzek helyette, míg ő szórakozni jár. Mégis van valami ami eltölt melegséggel mikor hazajön. A lakás amiben élünk az övé, nem akar gyereket én viszont nagyon szeretnék már. Én 33 ő 30 éves. 5 éve vagyunk együtt.

A szeretőm egy tündér, nagyon odaadó és lelkes. Teljesen belém zúgott egyébként. Számomra sem közömbös. Gyönyörű, okos. Csak fiatalabb nálam… Őt 2 éve ismerem. 25 éves és egyetemre jár, de mellette dolgozik.

A két hölgy kinézete teljesen ellentétje a másiknak. Még a személyiségük is. Egy azonos bennük. Mindketten szeretnek. Úgy érzem öreg vagyok már váltani. Ha elhagynám az asszonyt, akkor a lakhatásom is ugrana. Meg minden tervem amit együtt találtunk ki. Viszont érzek a másik nő iránt, és ha elveszíteném akkor belepusztulnék. Fogalmam sincs mit tegyek. Ti mit tennétek?

2021. nov. 19. 10:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
88%

Most őszintén? Min csodálkozol, hogy csak van veled, de nem akar veled semmi komolyat? Te laksz nála, megcsalod, kihasználod, hát nem csoda, ha nincs szex, és tekint már rád férfiként.

Pont ezért nem bízol a szeretődben sem, hogy veled marad: tudod, hogy kevés vagy hozzá. Alkalmi don juanként elő tudod adni magad, de hosszú távon túl megerőltető, és nem fog menni.

2021. nov. 19. 16:21
 32/33 anonim ***** válasza:
95%

Nem osztok észt,meg nem tartok morális predikaciókat.

Ha nem szereted ,akkor ne maradj vele.

Se neked se neki nem lesz jó az idő meg múlik.

Ebből már gondolom az is lejött,hogy semmit sem ér a lakhatás,ha nincs jövője az együttlakásnak.Teljesen felesleges ezen agyalni.

Én biztosan nem élnék együtt valakivel csupán azert,mert van hol lakni(némi anyagi haszon vagy kényelem miatt!).

2021. nov. 19. 19:31
 33/33 anonim ***** válasza:
63%
"Van hol aludnom" Mr. Gumigerinc megnyilvánult. Megérdemled a sorsodat. Csak a két nőt sajnálom, akiket kihasználsz parazitaként.
2021. nov. 21. 09:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!