Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársak ti melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársak ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Nem fogom azt mondani, hogy becsületes vagy korrekt dolog. Viszont választanom kell két nő között. Az egyik a párom, a másik a szeretőm.

A páromba már nem vagyok szerelmes, szex sincsen, és mindenházi munkát én végzek helyette, míg ő szórakozni jár. Mégis van valami ami eltölt melegséggel mikor hazajön. A lakás amiben élünk az övé, nem akar gyereket én viszont nagyon szeretnék már. Én 33 ő 30 éves. 5 éve vagyunk együtt.

A szeretőm egy tündér, nagyon odaadó és lelkes. Teljesen belém zúgott egyébként. Számomra sem közömbös. Gyönyörű, okos. Csak fiatalabb nálam… Őt 2 éve ismerem. 25 éves és egyetemre jár, de mellette dolgozik.

A két hölgy kinézete teljesen ellentétje a másiknak. Még a személyiségük is. Egy azonos bennük. Mindketten szeretnek. Úgy érzem öreg vagyok már váltani. Ha elhagynám az asszonyt, akkor a lakhatásom is ugrana. Meg minden tervem amit együtt találtunk ki. Viszont érzek a másik nő iránt, és ha elveszíteném akkor belepusztulnék. Fogalmam sincs mit tegyek. Ti mit tennétek?

2021. nov. 19. 10:49
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%

Legyél végre férfi,mondjuk..Pff.

Lakás vagy nő kell? Mert jelenleg mindkettő nem megy úgy látszik.

Gyereket ilyen gondolkodással nagyon nem ajánlanám,

először neked kéne felnőnöd hozzá.

2021. nov. 19. 10:55
 2/33 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd békén a lányt, legalább neki adj esélyt a boldogságra!
2021. nov. 19. 10:56
 3/33 anonim ***** válasza:
92%
Szakítottam volna régóta, nemhogy szeretőm legyen. Éppen életed elb.szásának kellős közepén vagy. Amit csinálsz, azt úgy hívják, hogy gold digger. :)
2021. nov. 19. 10:57
 4/33 anonim ***** válasza:
93%
Ugrana a lakhatásod...? Nagyon remélem, mindketten kidobnak.
2021. nov. 19. 10:57
 5/33 anonim ***** válasza:
86%
5 A fiatal pipi biztos hamar dobni fogja.A "párja" meg egy kicsit később.
2021. nov. 19. 11:00
 6/33 anonim ***** válasza:
50%
33 éves vagy, hogyan lennél már öreg? Elsőként próbáld megjavítani a kapcsolatod. Túl fiatalok vagytok ahhoz, hogy szexmentesen éljetek. Ha nem sikerül, akkor szakítsál, majd utána esetleg megpróbálhatod a másik nővel. Egyet ne tegyél: Ne alternatívát lássál benne, mert nem az. Őt még egyáltalán nem ismered.
2021. nov. 19. 11:00
 7/33 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként meg dehogy szereted te a szeretőd. Nem szeretsz te senkit, egy parazita vagy.

A barátnőd anyagi javain és a szeretőd érzelmein élősködsz. Pfejj.

2021. nov. 19. 11:01
 8/33 anonim ***** válasza:
75%

A párod nem akar gyereket, te pedig nagyon szeretnél már.

A szeretőd kapcsán nem írtad, ő akar-e gyereket. Ha igen, akkor nem kérdés: a szeretődet válaszd.

Ha ő sem akar, akkor meg keress egy harmadikat. Ez tipikusan olyan dolog, amiben nem lehet kompromisszumot kötni.

Az összes többi szempont ehhez képest apróság.

2021. nov. 19. 11:04
 9/33 anonim ***** válasza:
97%
9 Csak van egy kis bibi.A kerdező egy ruppótlan, gerinctelen, tetű élősködő.A lakhatását a "párja" biztosítja, ezért van vele.A fiatal csaj nem fog neki szülni, meg valószínű senki más sem így.
2021. nov. 19. 11:06
 10/33 anonim ***** válasza:
82%

Nem hinném hogy a szeretője egy olyannak akar szülni,

akinek nincs semmije és csalja a nejét, miközben ő maga dolgozó nő,

és egyetemre jár..

Kamu ennek a fele,vagy több is.

2021. nov. 19. 11:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!