Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Nem fogom azt mondani, hogy becsületes vagy korrekt dolog. Viszont választanom kell két nő között. Az egyik a párom, a másik a szeretőm.
A páromba már nem vagyok szerelmes, szex sincsen, és mindenházi munkát én végzek helyette, míg ő szórakozni jár. Mégis van valami ami eltölt melegséggel mikor hazajön. A lakás amiben élünk az övé, nem akar gyereket én viszont nagyon szeretnék már. Én 33 ő 30 éves. 5 éve vagyunk együtt.
A szeretőm egy tündér, nagyon odaadó és lelkes. Teljesen belém zúgott egyébként. Számomra sem közömbös. Gyönyörű, okos. Csak fiatalabb nálam… Őt 2 éve ismerem. 25 éves és egyetemre jár, de mellette dolgozik.
A két hölgy kinézete teljesen ellentétje a másiknak. Még a személyiségük is. Egy azonos bennük. Mindketten szeretnek. Úgy érzem öreg vagyok már váltani. Ha elhagynám az asszonyt, akkor a lakhatásom is ugrana. Meg minden tervem amit együtt találtunk ki. Viszont érzek a másik nő iránt, és ha elveszíteném akkor belepusztulnék. Fogalmam sincs mit tegyek. Ti mit tennétek?
A szeretőm szeretne majd gyermeket. Már miért ne akarna tőlem? Ez is egy olyan tulajdonsága amit szeretek benne. De ahogy páran írták, félek attól, hogy fiatal, gyönyörű és elhagy majd egy fiatalabb és jobbért. Nem akarok két szék közül a földre esni. Az asszony egy biztos pont, de így elég tré. Gondolom sokan éltek hasonló helyzetekben ti is…
2021. nov. 19. 11:42
22/33 A kérdező kommentje:
21-es ! Az asszony nem az “ anyám” , a szeretőm meg nem a “ prostim” . Mindkettő értéket képvisel a szememben, pusztán annyi, hogy nem tudok választani…
2021. nov. 19. 11:45
23/33 anonim válasza:
21# ugye ezt nem nekem címezted...? (16,19,20)
Ott folytatod a személyeskedést, ahol abbahagytad. Na jó én mentem innen, további kellemes gyűlölködést. Aki érti, érti mit írtam.
Gondolom nem a kérdezőnek írtad, mert ő tisztességes háziszolgaként minden női feladatot ellát. És még szexet se kap. Oké, én tényleg húzok innen, csinálj amit akarsz...
2021. nov. 19. 11:46
24/33 anonim válasza:
irtam a baratnodnek, a hetvegen mar cuccolhatsz, mert ugy kidob, mint macskat szarni (ahogy eedemled) :)
2021. nov. 19. 12:01
25/33 anonim válasza:
Az azért elég genyóság, hogy kb. a lakás miatt "tartod" a feleségedet, és értékként kezeled ezt. Ha lenne gerinced, akkor nem áltatnád és kezelnéd prostiként a szeretődet, hanem dobbantanál.
2021. nov. 19. 12:17
26/33 anonim válasza:
Válaszd a szeretődet.
Az arany kalitka is csak egy kalitka.
Mi házat vettünk a párommal. Szex nincs, sokat veszekszünk, már gyereket sem akar. Van viszont hitelünk.
Ha találnék valakit aki viszont szeret és akar velem gyerekt, nem haboznék.
32N
2021. nov. 19. 12:19
27/33 anonim válasza:
Én a szeretőt. A házasságod nem ér fabatkát sem, csak a lakhatás miatt vagy a feleségeddel. Én inkább mennék albérletbe egy olyan nővel, akivel jól érzem magam.
2021. nov. 19. 12:35
28/33 A kérdező kommentje:
Nem a feleségem csak a barátnőm. Házasodni nem akar, sem gyereket. A legnagyobb bajom az vele, hogy csak vagyunk egymás mellett. Kitehetem a lelkemet is, akkor sincs szex. Akkora papucs vagyok mellette, mint annak a rendje. Beszélni meg nem lehet vele. És igen, megszoktam, hogy van nekem. Van hol aludnom , nem kell ezen törjem a fejemet. Csinálgathatom az autómat, amit amúgy nem tehetnék meg ilyen egyszerűen. Beletörődni még nem tudok abba, hogy van egy párom aki se gyereket, se családot nem akar, csak a szórakozás meg a munka.. Ha meg elhagyom, akkor a szeretőm vajon nem lesz ilyen? Simán lehet, hogy kidob egy sokkal fiatalabbért.. vagy gazdagabbért.
2021. nov. 19. 12:41
29/33 anonim válasza:
Ha ezt nézed ki a barátnődből és nem bízol benne, miért láncolod magadhoz? Akkor engedd el egy olyannal, aki felvállalja. Te meg csicskulj be a paraszt nődnek azért cserébe, hogy legyen lakásod meg tudj bütykölni a tragacsodon ahelyett, hogy keresnél egy albérletet mondjuk.
2021. nov. 19. 12:53
30/33 anonim válasza:
Nah..akik eddig lepontoztak (12#), most fussanak neki még egyszer, így a 29#-es komment tükrében. Ismételten csak azt tudom mondani: ezt sürgősen be kell fejezni. Lehet itt vitatkozni mindenféle elvekről, egyenlőségről, tökélyről meg akármiről. de EZ NEM ÁLLAPOT. Totálisan aláása férfi mivoltát (elnézést, ha a "férfi" szó váltotta ki a kommentem leszexistázását, de ez egész egyszerűen így van). ő szórakozik, te meg egy papucsállatka vagy. Innentől kezdve a kérdés tárgytalan, mert a válasz egyértelmű. És te tudod ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!