Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez akkora hatalmas elvárás lenne?
Figyelt kérdés
Karanténba kerültünk a gyerekkel. A gyerek apját megkérdeztem, hogy ha elfogy a kenyér esetleg, akkor hoz e a gyerekének kenyeret. Fel volt háborodva, hogy miért kellene neki. Mondtam, akkor nem kell, megoldom másként.2021. nov. 17. 18:45
11/14 A kérdező kommentje:
Megkértem, ha pár nap múlva elfogy a kenyér, akkor megtenné e, hogy hoz. Szimpla kérdés volt, semmi több.
2021. nov. 18. 11:11
12/14 anonim válasza:
Elhiszem. Ugyanakkor valamiért mégis felkapta a cukrot, és abban egész biztos vagyok, hogy nem azért, mert rest lenne a gyerekének kenyeret vinni. Vagy legalábbis igen valószínűtlennek tartom, mert ha ilyen ember lenne, meg sem kérted volna.
Elképzelhető, hogy a régi tüskék miatt nincs bizalom, és azonnal feltételezte, hogy őt akarot ugráltatni - ami lehet igaz is, meg téves is.
13/14 anonim válasza:
Nekem is van egy olyan hozzátartozóm akinek egy látszólag ártatlan mondatán iszonyúan fel tudom kapni a vizet. Miért? Mert sokév szívatás van mögötte, és tudom, mire megy ki a játék. Akkor is ha az a mondat abban a pillanatban ártatlanul hangzik.
Lehet hogy te ártatlannak gondolod, de nem tudni hogy az hogy hozzon a gyerekÉnek kenyeret nála milyen gombokat nyom be.
14/14 anonim válasza:
Kérdező, jól neked estünk, de ne vedd magadra. Ugyanakkor azért vedd az adást is: a tanulság, nem az, hogy a volt férjednek nem számít a gyereketek, hanem az, hogy a volt férjeddel olyan a viszonyod, hogy NEKED nem szívesen tesz szívességeket. Az okot feltárni a ti feladatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!