Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez akkora hatalmas elvárás lenne?
Külön. De nem magamnak akartam hozatni, hanem a közös gyereknek. Hogy ne engem nézzen, hanem emberségből segítsen.
Rendeltem végül.
Nyilván nem az, a szomszédnak is megtenném.
Nem lehet, hogy az volt a baja, hogy ha szakítottatok, akkor miért őt kéred? Ha te tetted különösen fájhat, és tesztelésnek tűnik!
7-es Nem!
Neked sem a gyerek és a kenyér a fontos. Sajnálom...
Valahogy az az érzésem, hogy egy nagyon nagy jéghegy icipici csúcsának a szubjektíven választott egyik felét tártad elénk.
Számomra ez az érzelmi zsarolás és felelősséghárító játszma klasszikus esetének tűnik. Az őszinte az lett volna, hogy figyelj, ne haragudj, tudom, hogy nem vagyunk már házaspár, tudom, hogy sokat veszekedtünk, meg minden, de egy szívességet szeretnék kérni. Érzésem szerint ezt akartad megúszni, ehelyett azt mondtad, nem neked kell, hanem a gyereknek, mert innentől nem te kéred, hanem apai kötelesség.
Ha igent mond, te úgy kaptad meg, amit akartál, hogy nem tartozol semmivel. Ha nemet, akkor ő a szemét, mert a gyerek nem számít neki semmit sem. Sakk-matt.
Nem ítélkezem és nem bántani akarlak, csak el akarom mondani, hogy ha elválnék a feleségemtől, és ilyen játszmákat játszana velem, én is elküldeném a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!