Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok, ha egy nő strandra mikro bikinit vesz fel?

Figyelt kérdés

Mondjuk ilyet:

[link]

2021. nov. 14. 10:12
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
63%
Azt gondolnám, hogy barnulni akár. De ez a fazon egyáltalán nem tetszik.
2021. nov. 14. 16:42
 52/60 anonim ***** válasza:
71%

Jol van,vedd fel,de akkor a pasidon egy ilyen

legyen

[link]

2021. nov. 14. 17:21
 53/60 anonim ***** válasza:
76%
A kulcsszavakbol ítélve párt keresel. Biztosan találni fogsz ilyen bikiniben a strandon aznap éjszakára valami szexehes palit, aki utána felshivodik. Nőként nem lennék irigy, azt gondolnám, hogy vmi kis kva vagy és ennyi. A mumellekre sem vagyok irigy, arra utal hogy nem tudod magad elfogadni úgy ahogy vagy.
2021. nov. 14. 17:25
 54/60 A kérdező kommentje:
Nem kell semmire irigykedni. Nem keresek párt, főleg nem ezen az oldalon. Az életben mindenemért megdolgoztam, semmit nem raktak a fenekem alá, így a mellműtétemre is éveken át spóroltam, havi szinten fix összeget félretettem, majd mikor összegyűlt a pénz, akkor csináltattam meg.
2021. nov. 14. 17:34
 55/60 Noren1989 ***** válasza:
80%
Az előbb még kaptad a didkókat, Józsikàm 😉😅 Legalàbb legyél màr konzekvens, ha kamuzol.
2021. nov. 14. 17:43
 56/60 anonim ***** válasza:
67%

Enyhén bi nőként ha jó alakod van megnéznélek. De közben sajnálnálak, mert aki ilyet vesz fel egy alap "családi" strandra, annak gikszer van a fejében. Voltam már pl nudi strandon, azzal semmi bajom nincs. De ez a feltűnési viszketegség szánalmas.

Amúgy ha tényleg nemrég lett csak jó melled, akkor valamilyen szinten érthető. Nekem mindig is jó melleim voltak, így nem tartom ezt nagy dolognak, és nem érzem kényszernek hogy mutogassam őket. Olyan ez, mint mikor a szegény nyer a lottón, és elkezd mindenféle márkás cuccokat venni, hogy most aztán megmutassa a világnak. Aki beleszületett a gazdagságba, annak meg nincsenek ilyen igényei, mert tudja jól, hogy milye van, nem függ a környezete visszaigazolásától.

Mindenesetre biztos nem irigykenék két szétszabdalt szilikonlabdára.

2021. nov. 14. 19:26
 57/60 anonim ***** válasza:

Szerintem elég ízléstelen.

Inkább mást néznék :D

F

2021. nov. 15. 10:18
 58/60 anonim ***** válasza:
93%
#57 Mondjuk nélküle.
2021. nov. 15. 10:22
 59/60 anonim ***** válasza:
55%
Úgy bírom, hogy egyesek milyen kis problémàkon vannak kiakadva. Ha tetszik valami felveszem, és magasról szarok rà, hogy màsok mit mondanak. Nem értem, miért kell ebből ekkora ügyet csinàlni.
2021. nov. 15. 10:53
 60/60 anonim ***** válasza:
93%
A párom kérésére mentem ki ilyesmiben egy horgásztóra,egyből minden horgásznak valami ügye volt vele... :-)
2021. nov. 15. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!