Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen fürdőruhába menjek strandra, ha épp menstruálok?
Figyelt kérdés
Holnapra beszéltük meg a találkozót a pasival, nekem ma reggel váratlanul megjött. Ez még nem lenne akkora probléma, úgyis tampont használok, most is így fogok tenni. A gond az, hogy nekem ilyenkor nagyon felpuffad a hasam. Emiatt célszerű kerülnöm a kétrészes bikinit és inkább egyrészes fürdőruhát felvennem, ami takarja valamennyire a hasamat?2020. júl. 4. 18:22
1/19 anonim válasza:
2.napon? semmilyenben, mert tuti ha a helyedben lennék lemondanám..Gondolkodj egy kicsit, és ne a hasadon..
2/19 anonim válasza:
Egyrészesben meg ki fog röhögni!
Mi ez a találkozó? Meg pasi? Nincs párod? Ne randizni menj a strandra!
3/19 A kérdező kommentje:
Nem mondom le, számtalanszor strandoltam már tamponnal, eddig sosem volt belőle gond. 3. találkozónk, nem akarom elszúrni vagy rossz benyomást tenni rá.
2020. júl. 4. 18:27
4/19 anonim válasza:
3 Felnőtt értelmes férfinek simán megtudod mondani,hogy bocs, de megjött/ vagy menstruálok..teljesen természetes.. Nem értelek.. Egy egy gyerek, vagy te vagy az?..
5/19 anonim válasza:
4+ Az ennél milliószor gázabb lesz egy friss ismeretségbe, ha baleseted lesz, és nem tudsz mit tenni, bármennyire is felkészülsz..
6/19 A kérdező kommentje:
Huszonévesek vagyunk, illetve ő pár hét múlva 30 lesz. Nincs gond, simán lemondhatnám, biztosan megértené, de én nem akarom, várom már nagyon a holnapot. Nem azt kérdeztem, hogy lemondjam-e, mert tuti nem fogom, hanem azt, hogy puffadó has miatt célszerűbb-e az egyrészes.
2020. júl. 4. 18:41
7/19 anonim válasza:
Senki nem fog hülyének nézni egyrészesben. Sokan hordanak bikini helyett fürdőruhát, sőt tankinit (az még jobb is, jobban takar).
8/19 anonim válasza:
Simán jó az egyrészes. Sőt, én azt is ajánlom, de főleg azért mert a szavaidból úgy veszem ki hogy abban komfortosabbban éreznéd magad.
Épp elég feszült az ember egy friss randin, ne tetézd ezt olyan cuccal amiben nem érzed jól magad.
9/19 A kérdező kommentje:
Alapból mindig bikiniben járok, de van egy egyrészesem, amit kb. évente 1-2-szer hordok. Ez sem mamás, szerintem csinos fazon.
2020. júl. 4. 18:50
10/19 anonim válasza:
Vegyél kismama fürdőruhát, örülni fog neki biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!