Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok, ha egy nő strandra mikro bikinit vesz fel?
2021. nov. 14. 10:12
11/60 anonim válasza:
Azt, hogy vedd le és legyél csupasz keblekkel.
12/60 anonim válasza:
"Szerintem a nők irigykedve néznének,"
Drágaság, el vagy tévedve. 1. A k..rvákra sose irigyek a nők.
2. Mivel ez nem strandi öltözék, azonnal felszólítanának, hogy öltözz át, vagy távozz a strandról.
Mindegy, egy nulla IQ-val rendelkező k..rvával kár is foglalkozni.
13/60 anonim válasza:
Így lehet kidobnának a fürdőből.Menj inkább nudizni.
14/60 anonim válasza:
Azt hogy bolond ha télen strandra akar menni.
15/60 anonim válasza:
Ez minden csak nem szép és szexi, hanem közönséges! Az megvan amúgy, hogy egy strandra nemcsak az irigykedő nők és a nyálcsorgató férfiak járnak, hanem gyerekek is? Ha ennyire mutogatni akarod magad, akkor keress egy nudista strandot aztán ott parádézz.
16/60 A kérdező kommentje:
Te vagy eltévedve, attól, hogy kicsit többet mutatok magamból, még nem vagyok krva. Állítom neked, hogy sokkal több pasival voltál, mint én. Semmilyen jogod nem lenne felszólítani, hogy távozzak, pusztán amiatt, mert nem tetszik a fürdőruhám. Nem meztelenül mennék. Az intelligenciaszintem sem azon múlik, hogy mit veszek fel. Télen is lehet beltéri strandokra menni.
2021. nov. 14. 10:57
18/60 anonim válasza:
Kíváncsi lennék hány privivel szórták meg ezt a pasit a kiéhezett incelek 😀
Na figyelj, te testére büszke "nő". Ha nő lennél tudnád hogy ez nem fürdőruha hanem szexhez kitalált "bikini".
Minden strandon és fürdőben van házirend, amiben tiltják az ízléstelen, megbotránkoztató fürdőöltözéket, van ahol a sima tangát is.
19/60 anonim válasza:
Engem az se érdekel, ha valaki pénzért csinálja. Max. nem kérek belőle.
20/60 A kérdező kommentje:
1 privátot kaptam, de nem érdekel, nem is nyitom meg, egyáltalán nem ezért írtam ki a kérdést. Láttam már a strandon egyszer ilyen fürdőruhában egy csajt. Ez bizony fürdőruha, van ennek fehérneműváltozata is a hálószobába, az megint más. Sosem láttam még olyan házirendet, ami tiltaná a tangát, ha mégis létezi k ilyen, akkor kíváncsi lennék mit mond rá a hatóság, szerintem diszkriminatívnak minősítené.
2021. nov. 14. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!