Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok, ha egy nő strandra mikro bikinit vesz fel?
2021. nov. 14. 10:12
1/60 anonim válasza:
Foglak, duglak! Ez jutna az eszembe.
2/60 anonim válasza:
Az #1-es megragadt ősember szinten.
Szerintem elég ocsmány és igénytelen, vagy vegyél fel normális bikinit (ami lehet szexis), vagy járj el nudista strandra. Inkább az utóbbit.
3/60 A kérdező kommentje:
Pont ezen gondolkozom, hogy milyen hatást váltanék ki az emberekből, ha így mennék strandra. Szerintem a nők irigykedve néznének, a férfiak elkezdenének fantáziálni rólam, hogy milyen lehet velem szexelni. Sokan könnyűvérűnek gondolnának, pedig nincs összefüggés a 2 között.
2021. nov. 14. 10:24
4/60 anonim válasza:
Megragadtam ősember szintén...ha ilyen bikinit vesz fel valaki jó alakkal, akkor mégis mi az ami legelőször eszébe jut az embernek? Na ne már, hogy egy romantikus séta, majd egy vacsora!
5/60 anonim válasza:
Egy normális bikini is lehet vonzó, ebben csak khurvának fogsz tűnni
6/60 anonim válasza:
Ez nem bikini, hanem egy madzag😂
7/60 anonim válasza:
Ezt a bikinit már kár felvenni, ettől meztelenül is jobb - és olcsóbb!!!
8/60 A kérdező kommentje:
Ősz elején megcsináltattam a melleimet és csodásak lettek, annyira szuper munkát végzett az orvosom, végre nincs önbizalomhiányom a korábbi átlagos melleim miatt. Ruhában is kaptam már sok pozitív visszajelzést élőben a férfiaktól, kíváncsi lennék, hogy így még többet kapnék-e.
2021. nov. 14. 10:28
9/60 anonim válasza:
Na jó, ez már megint egy pasi, a 3-as után egyértelmű 😂
Nő nem ír ilyen ostobán.
Menj ki egyszer a Lupára, még az ottani ízlésteken plasztikrémek sem hordanak ilyen "fürdőruhát".
10/60 A kérdező kommentje:
Persze, akinek jól esnek a férfiak bókjai és szebbé teszik a napját, az csak pasi lehet, teljesen logikus. Ez nem jelenti azt, hogy bármilyikükkel is szexelnék. Szoktam járni a Lupára, elárulom neked, hogy szeptember 12 óta zárva van. Most beltéri strandra lehet csak menni ősszel/télen.
2021. nov. 14. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!