Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok, ha egy nő strandra mikro bikinit vesz fel?

Figyelt kérdés

Mondjuk ilyet:

[link]

2021. nov. 14. 10:12
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ezen vicces, akkorát kaptam.
2021. nov. 14. 11:28
 32/60 Noren1989 ***** válasza:
72%
Túltoltad, Jóóóóózsi!!!
2021. nov. 14. 11:30
 33/60 anonim ***** válasza:
46%
Miért kellet a D-s mell? Nem fog fájni a gerinced, nekem a C-s tetszik a legjobban. Meg ez még a nőt se zavarná, az a ideális.
2021. nov. 14. 11:32
 34/60 anonim ***** válasza:
77%
A tangás bikini még oke, de ez éppen hogy a bimbóidat, meg éppen hogy a csiklódat takarja, te bánat. :D Egyet mozdulsz, kilátszik mindened. Menj nudista strandra, egy normál strandon, vagy szállodában gyerekek is lehetnek, amúgy meg senkit nem érdekel a bomba alakod. Sőt, elmondom, egy kevesebbet takaró bikiniben sokkal szexibb leszel. Ez nem irigység kérdése, ez ízléstelen.
2021. nov. 14. 11:35
 35/60 A kérdező kommentje:
Gyerekként láttam a szüleimet meztelenül számtalanszor, semmilyen traumát nem okozott bennem. Itt pont a kényes részeket takarná a bikini. Épp annyi esélye van elmozdulnia, mint bármilyen más fürdőruhának. Láttam már strandon csúszdázás után nőt, akinek teljesen kinn volt a bimbója háromszög fazonú bikinifelsőjéből. Megigazízotta, kész, őt is láthatták gyerekek.
2021. nov. 14. 11:40
 36/60 anonim ***** válasza:
67%
A gond az, hogy te csak magadra gondolsz. Egy 6-10 éves fiúnak igen is traumát okozhat, egy 14+-os fiú meg vagy megbotránkozik vagy partiba vág.
2021. nov. 14. 11:45
 37/60 anonim ***** válasza:
77%
Jó, akkor vedd fel, akkor minek kérdezel? Hidd el, senki sem irigységből fogja azt gondolni rólad, hogy sekélyes vagy, hanem mert felveszel egy ízléstelen ruhadarabot, ami, akárhogy nézzük, normális helyeken nem elfogadott. A gyerekeknek nyilván nem sérül a lelki világa, de ahol gyerekek is vannak, ott viselkedj már normálisan. Elhiszem, hogy ez az instàn menő, a való életben nem az.
2021. nov. 14. 11:46
 38/60 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen más az, ha valaki egy normális fürdőruhában van és véletlenül félrecsúszik mondjuk a felső része és az is, ha valaki ilyenbe van.
2021. nov. 14. 11:48
 39/60 anonim ***** válasza:
80%

"Állítom neked, hogy sokkal több pasival voltál, mint én."

2-nél több?

2021. nov. 14. 12:28
 40/60 anonim ***** válasza:
34%
Az itteni amőbatestű férfigyűlölő zsírdisznóktól sok értelmes választ nem lehet várni, ha jó nő vagy az a baj, ha incel vagy az a baj, ezeknek tényleg a kötél lenne a megváltás.
2021. nov. 14. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!