Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hazugságnak számít ha ismerkedéskor nem vallom be, hogy enyém a lakás?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezné valaki azt mondanám, hogy albérletben lakok. Persze tudom, hogy később kiderülne, de nem szeretnék csak emiatt többnek tünni bárki szemében.2021. nov. 10. 16:20
31/39 anonim válasza:
Inkabb ne lenne a párja. Mert ez miatt gusztustalan csak az egesz.
Lehuzni kihasználni egy random akárkit még oké, de a saját párját az ugy....
32/39 anonim válasza:
Ennyi erővel a párja húzza le őt, mert megspórolja az albi díjat.
33/39 anonim válasza:
De ha a szuleinel lakna ossze se koltozne vele?
34/39 anonim válasza:
Haszonlesés még rendben is van komolyan másokon.
De az már nem h a saját parunkon.
35/39 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mert én is azt mondanám, hogy albérletben lakom.
Szüleimtől kaptam egy lakást, tehát nálam el lehet lenni, de ez nem azt jelenti, hogy szeretném is, ha sokat lenne nálam valaki, ehhez idő kell. Nem akarom, hogy az legyen, hogy egyszercsak ideszokik, mert milyen kényelmes és így egyszerűbb "nekünk" vagy csak azért ismerkedjen velem tovább, mert akkor lehetne egy jó kis állandó helye a belvárosban.
Sajnos vannak ilyen emberek.
N
36/39 anonim válasza:
Azt nem értem, miért kérdezne rá, hogy albérletben laksz-e, tehát nem kell mondani. De összeköltözéskor nem ártana, hisz ha én mennék hozzá, a rezsi és a bérlet felét fizetem, és fura lenne, hogy azt mondta, albérlet, de nincs bérletj díj.
37/39 A kérdező kommentje:
Mikor legutóbb beszélgettem társkeresőn akkor megkérdezték, hogy albérlet-e vagy a sajátom a lakás ahol lakom, de nem válaszoltam rá. Ezért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés. Végülis bármikor megkérdezhetik.
2021. nov. 11. 15:59
38/39 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem elég fura erre rákérdezni. Jól tetted, hogy nem válaszoltál.
39/39 anonim válasza:
Szerintem is jól tetted, hogy nem válaszoltál. Sokan csak ingyen lakhatást keresnek. pasik is. GOndolom, te nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!