Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hazugságnak számít ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hazugságnak számít ha ismerkedéskor nem vallom be, hogy enyém a lakás?

Figyelt kérdés
Ha megkérdezné valaki azt mondanám, hogy albérletben lakok. Persze tudom, hogy később kiderülne, de nem szeretnék csak emiatt többnek tünni bárki szemében.

2021. nov. 10. 16:20
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
46%

50 ezer lenne a haszna/ho, pont annyi amennyit a parja fizet.

A parja nelkul ha egyedul menne albiba akkor nem lenne haszna.

Azaz teljes olyan mintha a parját húzná le. Havi 50 el.

2021. nov. 10. 16:57
 12/39 anonim ***** válasza:
62%
Ha valaki az uzletbe bevon mas embert es ugy tesz haszonra es ezert nem fizet a masiknak az rgy az egyben lehúzása a másiknak.
2021. nov. 10. 16:58
 13/39 anonim ***** válasza:
65%

10: hulyesegeket beszelsz, ennyi erovel a parjanak se lenne haszna nelkule.

a sajat lakas mindenkinek a maganugye. az, hogy valkaivel osszekoltozik, az egy ettol teljesen fuggetlen dolog. a kozos albi alapvetoen mindket felnek jo, mert csak a felet fizetik, egyedul sokkal dragabb lenne. attol meg, hogy nekem van egy lakasom es osszekoltozok a parommal albiba, neki semmi koze nem lesz az en laksomhoz. nem is ertem, ezt a piocaskodo mentalitast.

2021. nov. 10. 16:59
 14/39 anonim ***** válasza:
47%

Hu de hulyék vannak itt. Siman le lehetne titeket húzni. Mas malmára hajtanátok a vizet:D

Jo az otlet 1#!

Sok a hulye;)

2021. nov. 10. 17:00
 15/39 anonim ***** válasza:
81%

Bogárka. Az albit felesben fizetik. Ez így korrekt. Hogy milyen más jövedelme van, mennyit keres, az a magánügye.

Az igaz, hogy 50 ezerrel kevesebbje lenne, ha nem költözik össze a másikkal, de másiknak is ugyanúgy 50 ezerrel kevesebbje lenne, ha egyedül élne és egyedül fizetné a bérleti díjat.

2021. nov. 10. 17:30
 16/39 anonim ***** válasza:
83%

"de nem szeretnék csak emiatt többnek tünni bárki szemében."

EZ viszont elég hülye felfogás.

2021. nov. 10. 17:32
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez hazugság, és teljesen felesleges. Saját az is, aminek törlesztőit 30 évig fizeted. Egyáltalán nem azt jelenti a saját lakás, hogy gazdag vagy.
2021. nov. 10. 17:52
 18/39 anonim ***** válasza:
75%
Hát ez egy tök fölösleges hazugság, csak aláásod a kapcsolatot szerintem. Nem akkora nagy dolog egy saját garzon hogy titkolni kelljen mennyire gazdag vagy. Nyilván nem első randin kell beavatni a másikat, de nekem ilyen hazugsagok, ellhallgatások nem férnek bele komoly kapcsolatba. És egyébként VAN saját lakásom.
2021. nov. 10. 17:52
 19/39 anonim ***** válasza:
37%

15 a parja nelkul nem lenne haszna.

Ha ezt nem megy felfogni akkor nem megy.

2021. nov. 10. 17:53
 20/39 anonim ***** válasza:
27%

Es mivel a parja kell a haszonszerzeshez az lenne korrekt ha reszesul is belole.

Dehát penzigyi kultura a gyk n nincs.

Ezert Mindenki megerdemli akit lehuznak, hogy lehúzzák!

2021. nov. 10. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!