Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hazugságnak számít ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hazugságnak számít ha ismerkedéskor nem vallom be, hogy enyém a lakás?

Figyelt kérdés
Ha megkérdezné valaki azt mondanám, hogy albérletben lakok. Persze tudom, hogy később kiderülne, de nem szeretnék csak emiatt többnek tünni bárki szemében.

2021. nov. 10. 16:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Na ez érdekes egy gondolat. Ha az ember attól fél, csak a pénzére hajtanak, megértem a gondolatmenetet. De nekem nagyon szomorú lenne, ha akivel járok, ezt nem mondaná meg. Ismerkedés elején még oké. De aztán szerintem fura, ez másban is távolságot/bizalmatlanságot okoz.
2021. nov. 10. 17:55
 22/39 anonim ***** válasza:
95%
Pont annyi haszon lenne 50 ezerből mint amennyi a mæsik embernek. Nem kell egyedül fenntartani egy 100 ezres albit. Ez nem a másik kihasználása, elméletileg akkor mondhatnánk az ingyen lakásokba költözött is hogy kihasznál, mert használja ingyen a lakásom, amortizalja. Ha ingyen lakik nálam, spórol 50 ezret, amiből majd lakáshitelt törleszt és kiadja, megtartva a pénzt. Ezért jobb a közös albi feledve fizetve, a többihez senkinek semmi köze.
2021. nov. 10. 17:56
 23/39 anonim ***** válasza:
71%

Epp forditva irtam. Ennyi erovel lakhatna a parja nala is es elkerhetne 50 et. Ugyanott lenne.

Ugyanugy a sajat párját húzná.

2021. nov. 10. 17:59
 24/39 anonim ***** válasza:
30%

Ez amugy sehonnan nezve sem parkacsolat.

Sem az hogy albit fizettet vele es 50 plussza van a csajon, es az sem hogy ha a sajat lakasaban elnek elkerne havi 50 et.

Ez uzlet csak.

Plusz ha a csaj tudna sporolni 50 et akkor is tudna ha a szuleivel el es nem koltozik ossze egy ilyennel.

2021. nov. 10. 18:02
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
Hát nekem nem lenne pofm a páromtól lakbért kérni. Ez megiscsak egy párkapcsolat, nem üzleti kapcsolat. Ha azt mondja, többet dob a közösbe, mert vegülis ingyen lakik, azt elfogadnám, de semmiképp se kérnék lakbért.
2021. nov. 10. 18:04
 26/39 anonim ***** válasza:
61%

De ugyanaz lenne ha bekamuzod neki h nincs kecod es elmesz vele albiba es fizettetsz vele 50 et hogy inkabb te is fizetsz 50 et hogy legyen 50 hasznod.

Ez se korrekt igy.

Inkabb laknék komolyan valaki random massal mint olyannal aki hasznot huz belolem ugy, hogy átver.

2021. nov. 10. 18:07
 27/39 anonim ***** válasza:
61%
De ismetlem, jo az ötlet amugy. Csak ez nem szerelem...de sebaj.
2021. nov. 10. 18:09
 28/39 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy az albérletet hogyan fizetnétek? Nem ez volt a kérdés!
2021. nov. 10. 18:10
 29/39 anonim ***** válasza:
50%

"

15 a parja nelkul nem lenne haszna.

Ha ezt nem megy felfogni akkor nem megy."

A párjának is haszna van, mert így csak fele annyi albit fizet, mint egyedül.

2021. nov. 10. 18:11
 30/39 anonim ***** válasza:
59%
A parja lakhatna pl szulokkel is vagy olyannal, aki nem huzza le a háta mögött mikozben ingxen is lakhatna a saját párjánál ha az nem a penzt néznè...
2021. nov. 10. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!