Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tönkre tette az onbizalmam, pont akkor mikor meg született a gyermekünk. Tudtam és ereztem hogy nem a legjobb formában vagyok, nem is akartam hisz ott volt egy kisbaba. De a párom dicsergetett nekem más nőt?? Mással így elő fordult már ????
12.-re.
SOK esetben sajnos igen. Meg a hitelek miatt.
15.-re.
Sajnos sokszor igen. A nők megváltoznak a gyerek után, pl.: vége a szexnek.
#16 és #17: olvastátok a kérdést?
Kérdező: lehet, hogy csak motiválni akart, de idióta és elcseszte. Sok pasinak halvány lila dunsztja nincs, hogy nem az az átlag, akit a médiában lát, hogy szülés után egy héttel kifogástalan a megjelenése. Barátnőm férje szülés után (órákkal utána) megkérdezte, hogy miért nagy még mindig hasa? Komolyan azt hitte, hogy szülés után az így vissza is áll eredetibe. De tudok olyat is, aki befotózta a gátsebét a férjének, mert nem értette, hogy 6 hétig minek kènyeskedni, akkor is szexeltek, ha megvan a nőnek. Azon pedig több férfi ismerős megdöbbent, hogy a szülés milyen sokáig tart. Azt hitték, hogy olyan, mint a filmeken, max egy óra, és kész.
Szóval lehet, hogy talintatlan volt, meg bunkó, de nem azt jelenti (feltétlenül), hogy téged már nem szeret.
Kicsit tedd magad oda, egyik este várd csini ruhában, sminkben, és nézd meg a reakciókat.
Én azt is alig bírtam ki, hogy leteljen a 6 hét szülés után, nemhogy rá se nézzek a páromra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!