Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom tönkre tette az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom tönkre tette az onbizalmam, pont akkor mikor meg született a gyermekünk. Tudtam és ereztem hogy nem a legjobb formában vagyok, nem is akartam hisz ott volt egy kisbaba. De a párom dicsergetett nekem más nőt?? Mással így elő fordult már ????

Figyelt kérdés
Hogy Neki ilyen meg olyan jó csaj, ez az tetszik rajta , jó alak stb… a közösségi oldalakon elhalmozta lajkokkal.. 😞 oda vissza van/volt erte annyira faj, nem lehetek ennyire “szar” mit tegyek ?? Sosem ereztem meg magam így, és nem is hittem volna h lehetséges ilyesmi érzés . Nagyon tönkre tesz 😞 persze azóta nem csinál olyat mióta szóltam hogy ezt hogy tervezte , de én miért nem kaptam meg azt a tiszteletet szülés után a páromtol mint más nő??!😭
2021. nov. 6. 15:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
11-re.Akkor ti férfiak azért csináltok gyereket hogy a csaj ne hagyjon el .semmi vágyódásotok nincs gyerekre és apának lenni.Jól értem?
2021. nov. 6. 18:35
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

12.-re.

SOK esetben sajnos igen. Meg a hitelek miatt.

2021. nov. 6. 18:42
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Értem és igaz sajnos sok esetben igen DE nem minden esetben.Vágyunk gyerekre férfiak és nők is.
2021. nov. 6. 18:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Tehát azért csináltok gyereket, hogy a nő ne hagyjon el. Majd ha lesz gyerek, elhagyjátok egy másikért, akinek nincs. Jól értem?
2021. nov. 6. 19:59
 15/18 anonim ***** válasza:
31%

15.-re.

Sajnos sokszor igen. A nők megváltoznak a gyerek után, pl.: vége a szexnek.

2021. nov. 6. 20:05
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
A legtöbb meg is hízik és teljesen bele is buzul a gyerekbe, kisajátítja azt. Sok nővel szülés után nem lehet mit kezdeni, úgy viselkedik, mint aki megkapta azt, amiért jött és te csak hozd a pénzt, amíg ő babázik.
2021. nov. 6. 20:18
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

#16 és #17: olvastátok a kérdést?

Kérdező: lehet, hogy csak motiválni akart, de idióta és elcseszte. Sok pasinak halvány lila dunsztja nincs, hogy nem az az átlag, akit a médiában lát, hogy szülés után egy héttel kifogástalan a megjelenése. Barátnőm férje szülés után (órákkal utána) megkérdezte, hogy miért nagy még mindig hasa? Komolyan azt hitte, hogy szülés után az így vissza is áll eredetibe. De tudok olyat is, aki befotózta a gátsebét a férjének, mert nem értette, hogy 6 hétig minek kènyeskedni, akkor is szexeltek, ha megvan a nőnek. Azon pedig több férfi ismerős megdöbbent, hogy a szülés milyen sokáig tart. Azt hitték, hogy olyan, mint a filmeken, max egy óra, és kész.

Szóval lehet, hogy talintatlan volt, meg bunkó, de nem azt jelenti (feltétlenül), hogy téged már nem szeret.

Kicsit tedd magad oda, egyik este várd csini ruhában, sminkben, és nézd meg a reakciókat.

2021. nov. 6. 21:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Én azt is alig bírtam ki, hogy leteljen a 6 hét szülés után, nemhogy rá se nézzek a páromra.

2021. nov. 7. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!