Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Messenger helyett email? Ilyen formában ismerkedni?
A tipikus válasz, amit az #1-es írt és részben egyetértek. Valóban sokan azért nem a facét használják, mert ott megláthatja valaki, akinek nem kéne.
Viszont sokaknál szimplán annyiról van szó, hogy nem akarnak egy kockázatos terhet venni a nyakukba. Nekem is volt ismerkedős időszakom régebben és egyből megadtam a facebookom. Ebből az lett, hogy a lányok egy rész mindenféle elég kínos meg gyerekes poszt alatt jelölgetett és ment a hiszti, ha online voltam és nem írtam egyből.
Na, bocs, de én ebből többet nem kérek. Erre ott van nekem a discord vagy az aktuális platform, amin épp ismerkedem. Aztán, ha az illetőt jobban megkedveltem, mehetünk facebookra.
Lehet hogy otthon trackelik , vagy tényleg konzervatív.
Jó hogy nem a postai levelezèst ajànlja fel.
Én sem használom a messengert, meg semmilyen közösségi oldalam sincs!
Nem szeretem őket. Valahogy az emailt biztonságosabbnak és privátabbnak tartom.
Remelem nem pont az rn barátom.
A messengerét meglathatom veletlen vagy random. Vagy mikor csipog ez az.. az e mail fiok meg nem jelez nem latszik..
Nekem is gyanus a párom.
Más platformon cseveg annyi biztos. Face(a profilja inaktiv most,) messenger az "steril".
Nevet nem merek de amugy atlagos név.
35 feletti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!