Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez így ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez így ilyen formában a férfi szájából?

Figyelt kérdés

A párom barátja elkezdte mondani a feleségének,hogy több lábon kell állni (nőkre gondolt) közben rám figyelt és mosolygott.

Előtte eléggé kiveséztük négyszemközt a szexuális életünket,ami neki se a legjobb nekem pedig pláne nem,

Lehet csak én képzelem be,vagy utalás lett volna..?

2021. szept. 7. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, utalás volt, szívesen megfektetne. Miért nem szakítasz, ha rossz a szex, és keresel egy független pasit?
2021. szept. 7. 00:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem a minoseggel,a mennyiseggel van problema a rengeteg munka es kisgyerek miatt..nem fogom ezert elhagyni,nem szeretnek mast csak kivancsi voltam erre,eleg hulyen ereztem magamat.
2021. szept. 7. 00:21
 3/7 anonim ***** válasza:
23%

Adott egy celzast, hogy veled csinalna.

Egyebkent igaza van. Mindig kell tartalek no.

2021. szept. 7. 00:24
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, de én ebbe az esetben nem látom a szexuális célzást, mivel munkáról van szó.
2021. szept. 7. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Hogy siman csalná a nőjét
2021. szept. 7. 06:52
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Lehet, hogy csak te, de az is lehet, hogy jövő héten már téged fog dugni.

Mondcsak, Te normálisnak tartod, hogy pasid barátjával megbeszéled a szexuális életed? Ez legalább bizalmi megcsalás. Legközelebbi barátnőddel persze, de pasival? Gáz vagy!

2021. szept. 7. 10:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó..

Nem mondtam neki ki konkrétan a dolgot,csak annyit,hogy nem alszunk együtt,a többit pedig kikövetkeztette..aztán sorolta ő az ő életük..

Egyébként pedig ami a párommal kapcsolatos mindent megszoktunk beszélni 2-3havonta rengeteget segített a kapcsolatunkban..

Nem érzem magam egyáltalán gáznak inkább kellemetlen volt a dolog..

2021. szept. 7. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!