Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tönkre tette az onbizalmam, pont akkor mikor meg született a gyermekünk. Tudtam és ereztem hogy nem a legjobb formában vagyok, nem is akartam hisz ott volt egy kisbaba. De a párom dicsergetett nekem más nőt?? Mással így elő fordult már ????
Figyelt kérdés
Hogy Neki ilyen meg olyan jó csaj, ez az tetszik rajta , jó alak stb… a közösségi oldalakon elhalmozta lajkokkal.. 😞 oda vissza van/volt erte annyira faj, nem lehetek ennyire “szar” mit tegyek ?? Sosem ereztem meg magam így, és nem is hittem volna h lehetséges ilyesmi érzés . Nagyon tönkre tesz 😞 persze azóta nem csinál olyat mióta szóltam hogy ezt hogy tervezte , de én miért nem kaptam meg azt a tiszteletet szülés után a páromtol mint más nő??!😭2021. nov. 6. 15:52
1/18 anonim válasza:
Talán mert rosszul választottál?Jó nagy paraszt a pasid.
2/18 anonim válasza:
Ugye kötelező volt vele összeállni, majd szüli neki?
3/18 A kérdező kommentje:
Minden szülés után történt… azt hittem tökéletes minden “”
2021. nov. 6. 17:00
4/18 anonim válasza:
3.-ra.
Okos nő nem szül! A férfiak JELENTŐS része, az SOHA nem akar gyereket.
6/18 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ezt mondta nem érdemled meg. Jó tanács , lépj mielőtt rosszabb lesz. Ha most nem tisztel később sem fog. Aztán jön majd a depresszió,főleg hogy most lett babád a tested nem fog egyből vissza állni. Te csak annyit tehetsz hogy elhagyod. Jobbat érdemelsz. Olyat aki nem más nőt nézeget.
7/18 anonim válasza:
Gratulálok, felcsinált egy paraszt
8/18 anonim válasza:
5
Tényleg nem akarnak. Aki azt mondta randin, hogy majd egyszer lehet, az megkönnyebbülten sóhajtott fel, mikor megmondtam neki, hogy soha nem akarok. A többséget be lehet húzni a családi idillbe, de adj egy lehetőséget neki gyerektelen békés életre és úgy kapaszkodik benne a 80%-uk, mintha a saját ötlete lenne
9/18 anonim válasza:
6-nak.Akkor miért nem húztok a farkatokra gumit vagy miért nem húzzátok ki időbe vagy miért nem heréltetitek ki magatokat és kész meg van oldva a gyerek probléma jaaa hogy ti férfiak csak az asszony miatt blablabla hát nektek is ugyanannyi felelősség a fogamzásgátlás mint a nőknek.
10/18 anonim válasza:
10.-re.
Mert ha nem csinálja fel a csajt, akkor a csaj lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!