Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze jönnél valakivel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnél valakivel aki egyszer megerőszakolt?

Figyelt kérdés
Vagy össze jönnél valakivel aki meg erőszakolt egy nőt?

2021. nov. 6. 01:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Esélytelen, az egyik legundorítóbb dolog, amit ember tehet és semmilyen mentség nincsen rá.
2021. nov. 6. 01:25
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Remélem, komolyan kérded, mert viccnek kicsit durva... 😳
2021. nov. 6. 02:18
 3/19 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván nem, ha én vagyok az áldozat feljelenteném.

Azt viszont, hogy valaki megtette mással, azt honnan tudnám?

2021. nov. 6. 02:19
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

Félig off, de 10 év távlatából elkezdtem Gossip Girlst nézni fekvőbetegen és pár rész után emiatt is adtam fel… hogy a francba lehet annak szurkolni évadokon keresztül, hogy az az erőszakos balfék összejön-e a tündibündi kiscsajjal? Katasztrófa és anno, tinik milliói nézték (akkor még én is) nyálcsorgatva…

Természetesen nem, nem jönnék össze ilyen emberrel, sem olyannal, aki állatokat vagy időseket vagy bármilyen élőlényt bánt kedvtelésből.

2021. nov. 6. 02:40
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

Nem jönnék össze erőszaktevővel, mert szilárdan hiszek benne hogy az ilyennek nem szabadna élnie.

Áldozattal viszont összejönnék.

2021. nov. 6. 02:54
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Szeret.
2021. nov. 6. 03:56
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem, teljesen ki van zárva!!!
2021. nov. 6. 04:59
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Sőt, ha nem tudnám, hogy mást má erőszakolt meg, és összejönnék vele, de útközben kiderülne, akkor is szakítanék vele, és mindegy, hogy mennyi ideje vagyunk együtt. Ezek azok a dolgok, amik megbocsájthatatlanok az én szememben. Ugyan úgy a (nem önvédelemből történt) gyilkosság is.
2021. nov. 6. 05:46
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Én elgondolkoznék rajta. Lehet hülyeség, de ha régen volt, lehet hogy megváltozott
2021. nov. 6. 07:56
 10/19 anonim ***** válasza:
98%
Fúj, soha
2021. nov. 6. 08:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!