Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem túlzás már, a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túlzás már, a barátnőm nővére mindig nálunk passzolja le a gyerekét?

Figyelt kérdés

Két hónapja külön él férjétől, és azóta minden délután ittvan a 6éves lánya, ráadásul mostmár egész hétvégére lepasszolta. A barátnőm itthonról dolgozik és délutánonként tud foglalkozni a gyerekkel, amíg az nővére dolgozik. Eleinte nem zavart, azthittem, hogy csak átmeneti lesz, de már kezd irritálni. A falakat összefirkálta ceruzával, égész délután csak a gyerekcsatorna bömböl a tévében, és nekem kell enni adnom neki. Nem eszik akármit, ma példaául piritós kellett neki lágytojással, meg sültkrumpli. Oké, nem nagy dolog elkészíteni, de a francnak van kedve ezt minden nap meló után végigcsinálni.

A barátnőm nagyon szereti, örül neki, hogy ittvan, de ő sem tud mindig foglalkozni vele és olyankor rám marad. Ma megemlítettem, hogy a nővére kereshetne mát egy dadát és erre felháborodott, hogy milyen rossz vagyok amiért terhemre van a gyerek.

2021. okt. 30. 21:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
JA és a 25ösnél abszolút egyet értek, ha barátod nem tudja kire bízni a kutyáját, mert elutazik és nincs pénze meg bizalma panzióban számára, a barátnőd meg nem allergiás, nyugodtan állíts be vele, és nyugodtan mondhatod neki, hogy mivel ő home officeban van, amíg te távol vagy, légyszi vigye már le az állatot 20 percre elvégezni a dolgát, minden mást intézel te körülötte, de ezt most muszáj volt bevállalnod. Biztos vagyok benne, hogy nem fog nemet mondani, bár ez annyival neccesebb, hogy itt el kell hagynia a házat, amíg gyerekkel nem kell neked sehova menned.
2021. nov. 2. 06:17
 32/33 anonim ***** válasza:
47%
Ja meg a kutya egész nap ott lesz, nem úgy, mint a gyerek. És mivel tudom milyenek a kutyák, biztos nem fog új helyen új emberek közt nyugodtan feküdni a tv előtt, mint a gyerek, hanem bújik, rág, jelöl, ugat és éjszaka ha kizárod magadtól kapar, ugat, hogy bemászhasson az ágyba, vagy zavar alvásnál(eddig 3 kutyám volt, egy kutyasulis, de minddel nehezebb volt, mint a gyerekemmel). Szóval a kutya problémásabb, de szerintem simán alkalmazkodna a párod így is. Én azt tenném, muszáj volt, jó is jár vele, rossz is jár vele, nekem csak picit kell benne segítenem a páromnak, jöhet a kutya a következő hónapra kölcsönbe.
2021. nov. 2. 06:20
 33/33 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy mindkét oldal véleményében van igazság, csak sajnos mindenki próbálja meggyőzni kérdezőt a saját igazáról és közben elfelejtjük azt, hogy minden ember más.

Én megértem azt is, sőt belátom, hogy igazatok van, amikor azt írjátok, hogy a családon belüli segítés és összetartás nagyon fontos. Ennek ellenére én egy kisgyerekkel kb. fél órát nem bírok ki, nemhogy minden délutánt és még a hétvégét is. Én nem tudnám és nem is akarnám ezt csinálni, de ettől még nem vagyok rossz ember. Ilyenkor hozok egy döntést és vállalom a következményeit. Ez egy megoldás, hogy jó vagy rossz, azt csak én fogom látni, utólag. De nem szabad pálcát törni senki felett.

2021. nov. 2. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!