Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire vallásos párom, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire vallásos párom, vagy ez már túlzás?

Figyelt kérdés

Barátom 28, eléggé vallásos. Egy barátnője volt csak előttem, 5 évig jártak. Biztos volt abban, hogy elveszi, így össze is költöztek stb. A kapcsolat szétment.

Már egy hónapja járunk, de mondta hogy ő a szexet nem fogja elsietni ideálisan a házasságig várni szeretne vele ha már megegyszer megtörténik. Azzal hogy várjunk nekem sincs ellenemre. Sajnos én nagyon hamar beleugrottam a szexbe minden partneremmel...

Viszont az, hogy nincs intimitás és semmi kontaktus a csókon kívül az nekem kicsit aggasztó.

Szerintetek ez belefér, vagy itt valami nem stimmel?

Randikra járunk, ismerkedünk, szán rám elegendő időt is mindent ...

2019. nov. 15. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
A pettinget a vallás sem tiltja. Egyébként én álszentnek tartom hogy várni akar a házasságig, hiszen már volt egy 5 éves kapcsolata, ahol nyilván volt szex. Szóval ez így már inkább szánalmas.
2019. nov. 15. 22:35
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Kicsi a farka.
2019. nov. 15. 22:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Petting már volt. De mondta, hogy ennel tovább ne menjünk mert engem akar megismerni mint személyt és nem azt hogy a szex befolyásolja a kapcsolatát. Azóta a petting is vissza lett fogva. Igaz, hogy vissza költözött a szüleihez mivel most váltott munkát és várost is a szakítás után (3 oranyira lakott) így helyünk sem lenne megoldani ezt. Én is a szüleimmel élek...
2019. nov. 15. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Első: simán lehet, hogy az előző kapcsolatában sem szexelt. Nehéz elhinni, de vannak ilyen emberek. Én egyébként tisztelem a vallásosságot, de ezen a ponton ki kell jelenteni, hogy ez egy nagyon szélsőséges és egészségügyileg is káros működés, és nem lenne szabad követni. Ezt az előírást még arra a korra találták ki, amikor 16 évesen házasodtak az emberek és nem volt fogamzásgátlás. Természetellenes, embertelen és nagyon szomorú, hogy egy férfi 28 éves koráig ne szexeljen. Szerintem. Teljességgel kizárt, hogy ne okozzon lelki torzulásokat.
2019. nov. 15. 22:51
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
4! Minden szavaddal egyetertek !!! Jobban meg se lehetett vna fogalmazni
2019. nov. 15. 23:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egyik exem is lehetne. Kor stimmel, hosszú kapcsolat vallásos csajjal stimmel, anno 1,5 hónap után untam rá a nulla intimitásra.

Vannak ilyen emberek, neked kell eldönteni mennyire fér bele neked ez.

2019. nov. 15. 23:26
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Ritka gyokerek vagytok mindketten... Ha ilyen gekkor volnek ilyen nore vagynek mint te...
2019. nov. 15. 23:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
"Viszont az, hogy nincs intimitás és semmi kontaktus a csókon kívül az nekem kicsit aggasztó." Pontosabban mit is hiányolsz???
2019. nov. 15. 23:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Brutal,vmi nem stimmel,tulzasba esik. Persze logikus,de azért a biolgia ott van. Visszamondta vagyakat frusztralt agressziv leszel. Vagy gyorsan hazasodj meg es ha nem jo a szex gyorsan vallj el. Szerintem is kegyetlenseg az egész.

Masik véglet mikor erzelmek nélkül fűvel faval ...

2019. nov. 15. 23:44
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ezt jól gondold át, biztos, hogy ilyen nulla kapcsolatra vágysz? Pont az hiányzik belőle, ami egy szerelemhrz, kapcsolathoz kell. Köztetek nincs meg a láng. Ki tudja, a másik kapcsolata is miért romlott meg. Te belemennél így egy házasságba, hogy azt sem tudod milyen vele? Lehet impotens, lehet meleg. Én hanyagolnám, van sok normálisabb pasi is. Nála valami nagyon nem oke. A nagyon vallásostól is menekülnék.

Keress mást szerintem.

2019. nov. 16. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!