Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire vallásos párom, vagy ez már túlzás?
Barátom 28, eléggé vallásos. Egy barátnője volt csak előttem, 5 évig jártak. Biztos volt abban, hogy elveszi, így össze is költöztek stb. A kapcsolat szétment.
Már egy hónapja járunk, de mondta hogy ő a szexet nem fogja elsietni ideálisan a házasságig várni szeretne vele ha már megegyszer megtörténik. Azzal hogy várjunk nekem sincs ellenemre. Sajnos én nagyon hamar beleugrottam a szexbe minden partneremmel...
Viszont az, hogy nincs intimitás és semmi kontaktus a csókon kívül az nekem kicsit aggasztó.
Szerintetek ez belefér, vagy itt valami nem stimmel?
Randikra járunk, ismerkedünk, szán rám elegendő időt is mindent ...
Ez az egyik exem is lehetne. Kor stimmel, hosszú kapcsolat vallásos csajjal stimmel, anno 1,5 hónap után untam rá a nulla intimitásra.
Vannak ilyen emberek, neked kell eldönteni mennyire fér bele neked ez.
Brutal,vmi nem stimmel,tulzasba esik. Persze logikus,de azért a biolgia ott van. Visszamondta vagyakat frusztralt agressziv leszel. Vagy gyorsan hazasodj meg es ha nem jo a szex gyorsan vallj el. Szerintem is kegyetlenseg az egész.
Masik véglet mikor erzelmek nélkül fűvel faval ...
Szerintem ezt jól gondold át, biztos, hogy ilyen nulla kapcsolatra vágysz? Pont az hiányzik belőle, ami egy szerelemhrz, kapcsolathoz kell. Köztetek nincs meg a láng. Ki tudja, a másik kapcsolata is miért romlott meg. Te belemennél így egy házasságba, hogy azt sem tudod milyen vele? Lehet impotens, lehet meleg. Én hanyagolnám, van sok normálisabb pasi is. Nála valami nagyon nem oke. A nagyon vallásostól is menekülnék.
Keress mást szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!