Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire vallásos párom, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire vallásos párom, vagy ez már túlzás?

Figyelt kérdés

Barátom 28, eléggé vallásos. Egy barátnője volt csak előttem, 5 évig jártak. Biztos volt abban, hogy elveszi, így össze is költöztek stb. A kapcsolat szétment.

Már egy hónapja járunk, de mondta hogy ő a szexet nem fogja elsietni ideálisan a házasságig várni szeretne vele ha már megegyszer megtörténik. Azzal hogy várjunk nekem sincs ellenemre. Sajnos én nagyon hamar beleugrottam a szexbe minden partneremmel...

Viszont az, hogy nincs intimitás és semmi kontaktus a csókon kívül az nekem kicsit aggasztó.

Szerintetek ez belefér, vagy itt valami nem stimmel?

Randikra járunk, ismerkedünk, szán rám elegendő időt is mindent ...

2019. nov. 15. 22:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Van petting, minden mukodik es a csokolozastol is beindul mert latom es mondja is, csak annyi, hogy a pettingen tul nem lepunk...
2019. nov. 16. 14:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Te tudod...

De 28 éves pasitól egyáltalán nem normális, hogy ezen nem akar túl lépni. Ennek oka van. Lehet csak addig megy neki, amíg sor nem kerül konkrét dologra, és akkor viszont azonnal leenged.

De a te dolgod. Úgyis csak mentséget keresel erre az abnormális viselkedésre. Holott te is érzed, ez így nem oké...különben nem agyalnál ezen, nem tettél volna fel kérdést. De végülis mindenkinek jógában áll elcs£szn az életét, ahogy szeretné.

2019. nov. 16. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!