Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Miért simogattok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért simogattok meg egy nőt?(Aki nem a párotok.)

Figyelt kérdés

2021. okt. 26. 17:29
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
29%

"Gusztustalanok a hímek. Mert ezek azok."

És gusztustalanok azok a nőstények, akik ezt engedik, sőt még élvezik is.

2021. okt. 27. 12:07
 22/38 anonim ***** válasza:
83%

A munkában előfordul, hogy nehezen férünk el egymás mellett, de gyorsan ki kell kerülni egymást. Ilyenkor nincs idő megkérni a másikat, hanem odamegyek, és egy háton, vállon simítással jelzem, hogy merre lesz szíves lépni egy kicsit, hogy elférjek mellette. Persze, csak olyan nőkkel, akikkel olyan a viszonyom, hogy megengedhetem.

De másik munkahelyen volt olyan is, hogy a lány megkérdezte, hogy megölelhet-e, és persze, hogy engedtem, pedig nem vonzott. De olyan is volt, hogy egy másik konkrétan egy pólóigazításnál a melléhez húzta a kezem... Hát az elég izgi volt, mert szúrtam volna a lányt, ha nem lettem volna házas.

2021. okt. 31. 06:24
 23/38 anonim ***** válasza:
Konkrét szituáció?
2021. dec. 10. 22:24
 24/38 A kérdező kommentje:
#23! Ld.#8komment. Ennél többet nem szeretnék írni, mert befolyásolná a választ. Ha veled előfordult ilyen, miért tetted?Ez a kérdés.
2021. dec. 10. 22:52
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Csupán azt simogatom ami nagyon közel áll hozzám, nem perverz módon,dd néha a vállát vagy a hátát megsimizem,ha olyan a helyzet. Volt olyan,hogy sutóban a combját simogattam meg egy lány barátomnak mert nagyon elvolt kenődve. Aztis a térde dele pici apró simizéssel.

Szerintem az összes normális férfi nevében nondhatom,hogy semmiképpen sem szeretnénk betegnek tünni, ezért csak olyanhoz érünk aki igazán közel van hozzánk.

2021. dec. 11. 04:44
 26/38 anonim ***** válasza:
47%
Az h valaki meg teszi ő dolga. De nem kell egy kalap alá venni minden pasit
2021. dec. 11. 12:28
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Közeledés barátilag(férfiaknál gyakori egy vállon veregetés) vagy szimplán hiányzik egy nő közelsége évek óta ilyenkor is egy diszkrétebb érintés lehet úri embertől.
2021. dec. 11. 13:26
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Szeretetből. Lehet, nem én vagyok az átlag fickó, de nekem jó érzés a testi közelség. Nem akarok álszentkedni: főleg nőktől/nőkkel esik jól, és én is szívesen "megszexelném" az illetőt, szóval a szexualitástól nem teljesen mentes a dolog, mégsem arról szól, legalábbis a motivációm nem az.

Bennem tud jelentkezni egyfajta kirobbanó szeretethullám, amit a férfi barátaimmal szemben is tudok ugyan érezni, de van az a szint, amit csak a női ismerőseimmel szemben. A különbség nyilván a vonzalom és a szexualitás, de nem a szexuális vágy mozgatja, hanem a szeretet; a vonzalom csak ráerősít. Mondhatni így csak a nőket szeretem.

Múltkor tök el voltam süllyedve a gazdaság körüli munkálatokkal és egy régi lány barátom eljött segíteni. Ahogy sétálgattam a napszámosok között, és meghallottam a hangját, ahogy ő is finoman terelgeti a melósokat, olyan hála és szeretet érzés fogott el, hogy legszívesebben ölbe vettem volna és megcsókoltam volna. Olyan erős késztetés volt, hogy azon kaptam magam, hogy majdnem meg is tettem. Szerencsére időben észbe kaptam, és csak egy nagy szorítós ölelés lett a dologból.

Pl vannak kolléganőim, akiket nagyon szeretek. Időnként legszívesebben adnék egy csókot a homlokukra, vagy megölelném őket csak mert örülök nekik. Vonzónak is tartom őket, de nem akarok amúgy tőlük semmit. Na velük simán előfordul olyan, hogy mondjuk egy stresszes helyzetben együttérzésből megsimítom a karjukat, vagy azt mondom, gyere, megölellek. Olyan vagyok, mint egy meleg barát, csak nem vagyok meleg :).

2021. dec. 20. 08:53
 29/38 anonim ***** válasza:
53%

#28 nagyon jól megírta.

Én is olyan férfi vagyok, akinek Érintés a szeretetnyelve.

Gimnáziumban erősen túl toltam ezt (az általános iskolás kiközösítésemet kompenzáltam)

Mára már normalizálódott a helyzet, de most is megölelem/megsimogatom a barátaimat. A vállukat, hátukat. Néha puszit is adok az arcukra/homlokukra, ha olyan érzelmi megnyilvánulásom van. De inkább a szoros ölelés a jó és közben egy nagy sóhaj.

de mindegy. lényeg, hogy léteznek olyan pasik, akik nem kizárólag a szexet látják abban, hogy hozzáérnek egy másik emberhez (még akkor is ha nő)

Továbbá mióta stabil barátnőm van, akivel az érintés vágyamat kellőképpen kiélem, azóta még inkább csak baráti gesztusból (szeretet kifejezésből) simogatok meg másik nőt.

25F

2021. dec. 20. 17:22
 30/38 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Hagyd ezt a sok idiótát, ne is foglalkozz a kötekedéssel. Tisztelet a kivételnek.

Szóval, nagy eséllyel kedvel es ezt próbálja feléd kimutatni. Ha már meg is érint, az nagyon jó jel.

2021. dec. 20. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!