Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért simogattok meg egy nőt?(Aki nem a párotok.)
#6 voltam:
Kérdező , te is az a típus vagy akit 2x megsimogattak és lehet hogy egy fèlszer rànèztek 🙄
Ràadàsul ha jól èrtem a pasi nős🙄
Sóhaj
Nézd meg a kèpet baba.
Nem tudtam közvetlen linkel
T mert szar
( Nem a pàrotok ) => pàrjàn kívüli másik nő , ezen az oldalon eléggé sűrűn megesik
Kifejtenièm a rasimogatnak megnèznek mondandómat:
Mással napi szinten szemeznek , bókolnak ,közvetlen utalásokat tesznek , munkahelyen kívül is èrdeklődnek, te meg 1-2 karsimogatàsból szeretnèd mindezt kihozni azt hogy a fèrfi vonzódik hozzàd ?
Melletted vagyok nem ellened, csak szeretném felnyitni a szemed
Láttam a képet. Az van rajta, melyik nem hol és kitől "tűri" az érintést. De engem nem ez érdekel, hanem a simogató indítéka.
Miért olyan egyértelmű? A nem a párját, azért fontos,mert azt talán KicsiT ÁlTALANoSaBB SImOGATNI, MInT mÁST.
BOCs, íRNéK MÉg csAk megőrült a telefonoM. FOLYTAtom,hA kIdühöngtem mAgaM.😂
14 vagyok:
Van egy mègjobb àbra a fentinèl.
Abba tökèletesen le van írva, hogy kinek melyik hozzàtartozója , a màsikat hol èrintheti meg.
Gladiàtor képzőben tanitottàk nekünk nyelvtanból azt hiszem 3. , Utána lovag koromban etikett órán.
Nekem személy szerint tàg az intim szfèràm, ha én simogatnèk meg valakit , akkor köztük biztos lenne valami, de ez én vagyok.
Mivel hogy karról van szó , màs lehet azt mondanà, hogy csak motivàlt vagy nem tudom , nem tudom más névèben nyilatkozni.
- fàzik a nő
- statikus elektromossàggal akarnak feltöltődni
- a ffnek koszos a keze, beletörli a szennyet
- meg akarta nèzni, hogy milyen anyagból van a pulcsija
- meg akarta nézni , hogy mennyire sima a nő bőre
- viszketett a nő karja , megkèrte a fèrfit, hogy vakarja meg
🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!