Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért simogattok meg egy nőt?(Aki nem a párotok.)
Mert szerencsèt hoznak 😆
( Na végre színvonalas kérdések 😆😆)
Istenem!Csak egy normális választ adj!🙏
Jó, viccesek vagytok meg minden, de tényleg soha nem fordult elő még senkivel, hogy megsimogatott valakit? Természetesen nem az utcán szembejövő idegenre gondolok és nem intim tájékon!
#3 voltam:
Kedves kérdező
Non-verbàlis kommunikáció esetèben az èrintes különböző pontjain , különböző kapcsolatot jelenthet , jelen esetben a simogató és a simogatott között.
Vannak nagyon jó szemlèltető rajzok ezzel kapcsolatban, hogy kinek kit illik hol "megsimogatni"
🙄
Mert úgy érzik hogy megtehetik. Más oka nincs. Ott volt előtte egy női testrész (kéz/derék/váll, nem tudom mindet simogatták meg) ő pedig csak simán így érezte, hogy jó helyen lenne ott a keze, szóval odatette.
Felesleges belelátni bármilyen romantikát vagy érzelmet vagy értelmet.
Ez amúgy tényleg érdekes. Amikor kapcsolatban vagyok, valahogy semmi ingerenciám arra, h másokat megérintsek, megsimítsam a karját is akár.
Most,hogy egyedül vagyok észrevettem, hogy van egy lány a munkahelyemen, őt már volt,hogy megérintettem. És igen, igaza van a 5-ös válaszolónak. Jó lenne megszexelni, sőt, ennél többet is. Nagyon aranyos.
Gusztustalanok a hímek. Mert ezek azok.
Tisztelet a normálisaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!