Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kb. 35 éves matematika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kb. 35 éves matematika vagy fizika tanárnő gondolkodása mennyivel másabb, mint az átlag nőké?

Figyelt kérdés

Ezek a nők sokkal racionálisabbak, esetleg hidegebbek, kevésbé érzelmesebbek a párkapcsolatban?

Ők nem azok a nők, akik érzelembombák?

2021. okt. 19. 12:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Abban van valami, hogy aki reál beálltottságú, az valószínűleg racionálisabb is, viszont az már nem igaz, hogy aki ilyen, az biztosan hideg és nem érzelmes. A kettő nem zárja ki egymást.

Én is reálos vagyok, ilyen területen végeztem és dolgozom is és az igaz, hogy döntést inkább racionálisan hozok, de ettől még párkapcsolatban kimutatom az érzelmeimet. Éreztetem a másikkal, hogy szeretem és fontos nekem. Biztos van olyan is, aki emiatt nem, de nem az az általános. Ott inkább más áll a háttérben.

Amúgy a tanár szerintem pont nem egy jó példa, hiszen anyagi szempontból nézve nem a legjobb választás valakinek, aki szereti a matematikát és a fizikát. Mérnökként pl. sokkal többet keresne. Jó esetben azok mennek tanárnak, akik elhivatottak és gyerekeket akarnak tanítani, ami inkább érzelmi döntés szerintem.

2021. okt. 19. 15:45
 32/37 anonim ***** válasza:
84%

az a baj, kerdezo, hogy te baromi okosnak es kulonlegesnek hiszed magad, mikozben nagyon egysiku es korlatolt a gondolkozasod.

senki nem vette kritikanak a kerdest, de ettol meg baromsag. tobb rendes valaszt is kaptal, amikkel te nem ertettel egyet, erre elkezdtel hisztizni, mint egy 5 eves, hogy de hulye nok, biztos 12.-ben tanultak utolajara reasl tudomanyokat es neg 3 random nevet is bedobtal, hogy milyen sotet, aki nem ismeri oket. ez egy tizeves ertelmi szintje es vitakulturaja. tobbszaz nevet ide tudnek neked hanyni, akikrol fogalmad se lenne, hogy kik.

illetve az is latszik, hogy nokhoz soha eletedben nem volt meg kozod. most probalsz abba a szalmaszalba kapaszkodni, hogy hatha a realos nok ‘masok’ es zert vagy egy szuz nyomorek meg mindig, mert a sok human beallitottsagu ‘ostoba bufeszakos’ no kikosarazott, mert ok tipikus nok a szo rossz ertelmeben veve, bezzeg a matek es fizikatanarok! remenykedsz, hogy naluk meg van eselyed, ugye? rossz hir: ha esdig egy nonel sem volt eselyed, naluk sem lesz.

2021. okt. 19. 16:19
 33/37 A kérdező kommentje:

Mondok neked valamit harminckettes.

Nem hiszem magam okosnak. Az előbb sem azon akadtam ki, hogy esetleg tévedek, mert nincs azzal semmi gond. A személyeskedés viszont (amit nem én kezdtem) egyáltalán nem tetszik, mert egy értelemes vitában, nem a másik személyét támadjuk. Az állításával vitatkozunk, a vita szabályainak megfelelően. Te például érvelési hibát követsz el azzal, hogy folyamatosan az én magánéletemet cseszegeted. Ez akkora esztelenség, mintha azt mondanád, hogy Leonard Mlodinow azért van azon az állásponton, hogy szükségtelen az M-elméletből fakadó Multiverzumhoz istenséget feltételezni, mert neki rossz vallásos élményei voltak. Mindegy ebből a szemszpontból, hogy mi történt Mlodinow-al a múltban, az ellen kell érvelni egy vitában, amit képvisel. Tehát: teljesen mindegy, hogy nekem mennyi csajom volt, mert a kérdés szemszögéből mindegy, ez önmagában nem csökkenti az állításaim helyességét. Egyébként sem vitázni akartam, csak feltettem egy kérdést, amit meg is indokoltam, ami frusztrált itt némelyeket. Másrészt több csajom volt, mint hinnéd (igaz, tanárnőhöz még nem volt közöm), de a kérdés szemszögéből ennek nincs jelentősége. Elvileg iskolázott nők vannak ezen az oldalon, akik huszonévesek, harmincasok, negyvenesek, de még nincsenek azon a szinten, hogy a nekik nem tetsző állításokat a vita szabalyainak megfelelően rendezzék le. Így meg nincs értelme beszélni, mert csak feszkó, sárdobálás lesz belőle. Beszélni csak kulturáltan van értelme. Üdv.

2021. okt. 19. 16:41
 34/37 anonim ***** válasza:
Nekem nem válaszoltál, pedig csak arról beszéltem, amit mondtál.
2021. okt. 19. 16:44
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk nekem ezek eleg erosen szemelyeskedesnek tunnek:

‘Mivel hülyébbnek érzik magukat nálam, és nem maradt egyéb fegyverük. Az is biztos, hogy 12. osztályban tanultak utána tudományokat, és soha az életben nem hallották még olyanok nevét, mint pl. Leonard Mlodinow, Brian Cox, vagy John Gribbin. De azért beleszólnak egy ilyen kérdésbe, mert valami pszichológiai szart tudnak.’

‘Erre idejön a természettudományokat 18 éves kora óta abszolút hanyagoló "női sereg", akik már egy v=s/t egyenlettel sem tudnak számolgatni, és ki akarnak oktatni. Engem. Ők.’

tehat te magad allitod, hogy aki nem hallotta meg pl. brian cox nevet, annak kevesebb joga van (vagy egyalataln nincs is joga) beleszolni egy tudomanyokat erinto kerdesbe. meg ha konkretan nem is erinti a real tudomanyokat a kerdes, inkabb altalanos emberi temat feszegef.

sajat magadnak mondasz ellent.

es igen, annak, hogy mennyi tapasztalotod volt mar nokkel tbb koze van a kerdes lenyegehez mint annak, hogy ismered-e brian cix nevet.

2021. okt. 19. 16:51
 36/37 A kérdező kommentje:

A harminchármas kommentben utalást tettem rá, hogy kiakadtam a beszólásra. Ez hiba volt, mert minden körülmények közt meg kell őrizni a nyugalmam. Brian Cox-ra azért hivatkoztam, mert ott arról beszéltem, hogy ismerem (legalábbis talán valamennyire) ismerem a tudomány szellemiségét, amikor az érzelemmentesség és a tudomány viszonyáról beszéltem.

Egyébként Brian Cox 10 évvel ezelőtt a nők körében is ismert volt:

[link]

2021. okt. 19. 16:59
 37/37 anonim ***** válasza:
Kerdezo, oldalakon keresztul provokalsz. Senkit nem erdekel a te velemenyed, kerdeztel valamit, es kaptal valaszokat. Amit csinalsz az a kisgyerek ellenkezese, hogy en csakazert sem azt gondolom. HA a gondolataid akarod megosztani arra a blogolas mufaj valo, nem a GYK. Neked nem kerdesed van, hanem provokaciod. Nem ide valo ez.
2021. okt. 22. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!