Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kb. 35 éves matematika vagy fizika tanárnő gondolkodása mennyivel másabb, mint az átlag nőké?
Ezek a nők sokkal racionálisabbak, esetleg hidegebbek, kevésbé érzelmesebbek a párkapcsolatban?
Ők nem azok a nők, akik érzelembombák?
Dehogy, csak a szokásos megy itt: feltettem egy kérdést, amit nők kritikaként értelemeznek, aztán emiatt besértődtek, és elővették a nagy fegyverüket:személyeskedés (amin azzal vádolnak meg, hogy nem kellek egy nőnek sem, mert ŐK besértődtek), így próbálják meg a tekintélye csökkenteni. Mivel hülyébbnek érzik magukat nálam, és nem maradt egyéb fegyverük. Az is biztos, hogy 12. osztályban tanultak utána tudományokat, és soha az életben nem hallották még olyanok nevét, mint pl. Leonard Mlodinow, Brian Cox, vagy John Gribbin. De azért beleszólnak egy ilyen kérdésbe, mert valami pszichológiai szart tudnak.
"Az egyetlen fő. Ebből következtetsz"
Ez egy példa volt. De tudnék mondani még ehhez hasonló agymosott nőt.
Bubi, neked is kéne pszichológiát olvasni, mert az emberi természetről fingod nincs. És nem érdekel, hogy férfi vagy, vagy nő, én nőknek is folyamat beszólok, mikor előadják a "mi nők" monológot, vagy amikor a pasijuk alapján a férfiak egészéről írnak ki kérdést.
Ugyanezt teszed. Van egy elméleted, amit igaznak tekintesz, és tényekkel sem lehet meggyőzni az objektív valóságról.
"Ez egy példa volt. De tudnék mondani még ehhez hasonló agymosott nőt"
Én is. Agymosott férfiakat is. A vallásosság nem függ a nemtől.
Itt most nincs helye a pszichológiának, szóval nem fog arra menni a beszélgetés, mert nem engedem.
Itt arról van szó, hogy felvetettem egy teljesen reális képet, hogy a természettudomány műveléséhez kell egy beállítottság. A tudósnak minden tekintetben a bizonyítékokat kell előtérbe helyezni, akkor is, ha a saját véleményevel megy szembe. Egy értelmes ember ezért nem, vagy csak nehezen lehet tudós. Ez van.
Erre idejön a természettudományokat 18 éves kora óta abszolút hanyagoló "női sereg", akik már egy v=s/t egyenlettel sem tudnak számolgatni, és ki akarnak oktatni. Engem. Ők.
Kiégek, baszki. 😅
És kiváló illusztráció. Képzeld, léteznek vallásos tudósok, orvosok, férfiak és nők is. Mert a professzionális életükben félre tudják tenni a személyes meggyőződésüket. Orvos is - megint csak, nemek nélkül - szomorú lesz, ha a szeretett édesanyja meghal, hiába van tisztában a biológiai folyamatokkal.
Az embereknek nem csak egy dologhoz van beállítottságuk, de ezt már írtam. Lehet magas az intelligenciája és az empatikus képessége is. A baj az, hogy a választott munkája alapján személyiségrajzot akarsz készíteni róla (pedig utálod a pszichológiát).
Sokfélék vagyunk, ezért van az, hogy aki pl. a gép előtt ül munka közben, az olyan szabadidős tevékenységet fog végezni, ami más módon mozgatja meg az agyát.
Ha visszamennénk az időben, mikor Brian Cox még csak zenélt, akkor lenéznéd, hogy egy érzelmes ember, csak egy bolond művész? Ő is váltott, mert sok emberben sokféle érdeklődés van.
Akkor lehet velem van a baj, de én tudok olvasni szórakoztató irodalmat és tudományosat is. Eddig még senki nem mondta, hogy választanom kell. Azt is elég meredek lenne állítani, hogy csak az fogadja el a tudományos tényeket, aki tudománnyal foglalkozik.
Az viszont érdekel - mert szeretek új dolgokat tanulni -, hogy párkapcsolatot hogy lehet a tudományra építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!