Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bunkó lennék ? Párom anyukája hallotta hogy bécsben olcsóbb az étolaj, de nem hagyja el szülőfaluja 10km-es körzetét ezért párom felajánlotta hogy kimegy bécsbe olajért. 40 liter kell neki, 200 ft literenként a megtakarítás, 8000 ft. ??
Én számoltam, 500 km 20000 ft üzemanyag, kb annyit esik is a kocsi ára meg a gumi etc. autópálya díj osztrák plusz eszik ott legyen együtt 10e ft.
50.000.- ft. ezt én fizetem mint segítség.
Én felajánlottam hogy ne menjen ki olajért, adok 8.000 Forintot anyujákjának és kész. Én spórolok 42 ezret anyukája is jól jár.
Erre kaptam hogy bunkó vagyok, anyukája nem alamizsnát kér mert van pénze, hanem segítséget, azért kell kimenni..
Most, tényleg bunkó voltam ?
20: oke, de milyen segitseget? Érdekelne a megtanulása a helyes kommunikacionak , de segítségként pl eljátszhatom hogy olcsóbban vettem máshol és megveszem drágán eladom olcsón neki.
Ezzel két baj van, nem vagyok színész, illetve oltári nagy hazugság.
Hogyan máshogy tudnék nekik segíteni ?
Nem csak sötét, de jó nagy szarrágó is ez a két ember.
Én nem is a pénz részén vagyok kiakadva, de az a helyzet, hogy az ember valahányszor autóba ül, életveszélyben van, két órás autótút alatt én még nem utaztam úgy, hogy ne lett volna legalább egy hülye, aki miatt meghalhattunk volna, ha nem segít a szerencse és nem figyel oda nagyon a sofőr. Szóval 8 ezer Ft-ért több órás autóútra küldeni valakit jó nagy felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!