Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg bunkó lennék ? Párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bunkó lennék ? Párom anyukája hallotta hogy bécsben olcsóbb az étolaj, de nem hagyja el szülőfaluja 10km-es körzetét ezért párom felajánlotta hogy kimegy bécsbe olajért. 40 liter kell neki, 200 ft literenként a megtakarítás, 8000 ft. ??

Figyelt kérdés

Én számoltam, 500 km 20000 ft üzemanyag, kb annyit esik is a kocsi ára meg a gumi etc. autópálya díj osztrák plusz eszik ott legyen együtt 10e ft.

50.000.- ft. ezt én fizetem mint segítség.

Én felajánlottam hogy ne menjen ki olajért, adok 8.000 Forintot anyujákjának és kész. Én spórolok 42 ezret anyukája is jól jár.

Erre kaptam hogy bunkó vagyok, anyukája nem alamizsnát kér mert van pénze, hanem segítséget, azért kell kimenni..

Most, tényleg bunkó voltam ?

2021. okt. 16. 17:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9: ezt így elfogadom, hogy talán bunkón tálaltam, csak nem tudom elképzelni azt, hogy normális az az ember aki ilyet kitalál és a reakciómat nem éreztem bunkónak..
2021. okt. 16. 18:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazad van csak épp ahogy elmondtad ….

Vegyen olajat metróban vagy diszkontban ahol valamivel olcsóbb.

Minek ennyi rengeteg olaj amúgyis?

2021. okt. 16. 18:44
 13/22 A kérdező kommentje:
12: szeret sütni , vagy nem tudom. De 40 liter azért háromnegyed év alatt elmegy
2021. okt. 16. 18:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondok valami: Ukrajnában még olcsóbb. :D
2021. okt. 16. 18:47
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

40 liter etolaj?! mi az, langossutodeje van vagy mi? normal ember egy elet alatt hasznal el ennyit. amugyis ketlem, hogy becsben olcsobb lenne. ki az a gyoker, aki becsbe menne 40 liter etolajert?! es neked ehhez megis mi kozod?

ne haragudj, de ez nagyon gyenge trollkodas.

2021. okt. 16. 18:55
 16/22 A kérdező kommentje:

15: tényleg nincs közöm hogy az autommal uzemanyagommal Bécsbe mennek étolajat venni.

Elnézést, bocsánat.

Mehet a tieddel ?

2021. okt. 16. 18:59
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
16: ne legyel mar sotet. miert kene a TE autoddal furikazni a parod anyjanak a bevasarlasat? megmondod, hogy nem es kesz. de szerintem csak trollkodsz, mert iyen a vilagon nincs.
2021. okt. 16. 19:08
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért te fizetsz 50e Ft-ot? Ezt a számolástól függetlenül kérdezem!

Ha külön kasszán vagytok, akkor semmi közöd hozzá, még segítség szintjén sem. Teszem fel x összege van 40l olajra, akkor felajánlhatod, hogy megrendeled, beszerzed neki, még tudnia sem kell, hogy honnan van, ha jófej akarsz lenni.

2021. okt. 16. 19:18
 19/22 A kérdező kommentje:
Oké, de írtam az én autómmal, en uzemanyagommal. Nincs külön kassza mert nincs bevétele
2021. okt. 16. 21:00
 20/22 anonim ***** válasza:

Igazad van, de nagyon rosszul kommunikáltad le. Az anyós nem tudja hogy mekkora költség neked az út, azt érzékelték te nem akarsz segíteni hanem pénzzel le akarod "rázni" a dolgot.

A helyes az lett volna hogy elmondod ez nem túl nagy business, ráfizetsz és még utazol is egy csomót. S NEM pénzt ajánlasz fel, hanem segítséget.

2021. okt. 16. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!