Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok az ilyen nőkről? Vonzónak, bevállalósnak találjátok, vagy nem tetszik egyáltalán?
Hurka & hurka
Ennek is meg van a piaca.
De az nem én vagyok.
Mondom ezt úgy hogy edzem.
Vegyük a pucérruhát külön és a hölgyet is külön először.
Pucér ruha: tök jó tök szuper, jelmezbálba se való bizonyos szint alatt, ez már mínuszba sorolható. Nagyon nagyon hibátlan alakkal sem kéne ezt a "ruhát" viselni.
A hölgy külseje: nem picit elhízott, nem picit hagyta el magát. Hogy a képen partizik, jól érzi magát, az most színjáték, vagy megfelelő szerek hatása passz, igen kicsi az esélye, hogy csendben ne lenne sok eü gondja(csonti is lehet beteg, egyik a másikat nem zárja ki, lehet 100évet energikusan él meg)
És akkor a kettő együtt: rettenetes mű feltünési viszketés. Sem nem bevállalós, se nem szemre való, ellenben ostoba és nem kellemes vizuális élmény.
Hú B+!
Ezzel a kinézettel rabot lehetne vallatni :)
nekem általában bejön a merész öltözködés (a nagyon merész is, ha tudja feszengés nélkül viselni), de ez valahogy nem talált be
30F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!