Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a 40 éves, elvált, gyerekkel rendelkező nők világa?
9.-nek.
Szerinted?
Kezdeményeznek, csak gondolom észre sem veszi őket, mert a Béla alacsony, a Gézu csóró, a Zoli nős, a László doki pocakos, a ...
9: Nem vagyok vonzó nő, emiatt nem kezdeményeznek. Leszámítva néha azt a szerintem mindannyiunk által jól ismert legalja alkesz köz/segédmunkás kategóriát, akit hadd ne minősítsek inkább.
10: Számomra azért az 5. hsz. nem pont erről árulkodik. De a környezetemben is látom, olyan férfiak jönnek össze nekik, akikért én már huszonéveim elején is mit nem adtam volna, korkülönbség ide vagy oda...
(8)
#9 de,főleg a foglalt pasik fűznek,én meg nem akarok olyannal kezdeni.
A másik meg,hogy nem mozdulok ki,pedig most már rá is érnék.
15
Az ex feleségem munkatársai szinli, elvált bulizós, pasizós csajok voltak.
Előadták hogy mekkora buli csupa móka és kacagás a szingli lét.
Nekünk átlagos életünk volt se anyagi se kapcsolati problémák nem voltak ..... addig. Teledumálták a fejét, már semmi nem volt jó. Jött a nős szerető.
Elvált, a szerető azonnal dobta. Onnantól csak csúszott a lejtőn anyagilag, mentàlisan. A pasik csak hihasznàltàk. Anyagilag lenyulták mindent elveszített.
Nincs olyan, hogy elvált negyvenes nők világa. 🤦♀️ Mint valami xar hetilap, félúton a fanny meg a kiskegyed között.
Minden nő, minden válás más. Nincs két egyforma.
A regényt még nem olvastam, de pont olyan színvonalnak tűnik, ami a kisegyedben is megjelenhetne, részletekben. Nem sok köze van az átlagos, elvált anyák mindennapjaihoz. Akkor már inkább nézz zsonglőröket, arra jobban hasonlít. Egyszerre küzdeni a pénz, idő, és energiahiánnyal, miközben mindenki azt nézi és várja, mikor csúszik ki a kezedből.
Vagy a hullámvasút: sokszor nagyon lent, aztán nagyon fent, semmi átmenet, egy délután meg lehet járni a poklot és a mennyet.
A szerelmi szál szokott a legunalmasabb lenni, a külső szemlélőknek. Valaki jön, szimpatikus, ő is szingli, aztán játszmázás és tökölés helyett megbeszélitek, hogy megpróbáljátok együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!