Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a 40 éves, elvált, gyerekkel rendelkező nők világa?
Hú, ha tudnék mesélni, hogy 40 évesen, frissen elváltként milyen is volt a szexuális életem... :D Az volt a fénypont!
Na de komolyra fordítva: szerintem nincs egységes kép ebben sem. Tudok olyanról, aki kb. azonnal új kapcsolatban volt, meg olyanról is, aki hosszú időre egyedül maradt. És a kettő között is vannak árnyalatok, rengeteg. Millió tényezőn múlik, hogy kinek hogy alakul válás után az élete.
A legtöbb pasi csak egy könnyen megszerezhető pinát lát bennük.
Kapcsolatra kevésnek kell, azok is nagyrészt defektes pasik.
Azért amikor ilyenekkel szembesülök még itt is (nem csak IRL), hogy:
- "a problémák közül a szexhiány ami még talán a legkönnyebben orvosolható... (43 éves, elvált nő, két gyerekkel)"
- "Szex. Amennyit akarnak."
- "Hú, ha tudnék mesélni, hogy 40 évesen, frissen elváltként milyen is volt a szexuális életem... :D Az volt a fénypont!"
... akkor nehéz nyugodtnak és pozitívnak maradnom. 30/N, hajadon, még szex sem jut lassan egy évtizede. Más nőnek meg lazán, idősebben, gyerek(ek)kel is, nem is akármilyen és -mennyi... Elkeserítő.
De miért van ez így, nem kezdeményeznek a pasik?
Más nőnek alacsonyabb az igenyszintje utolso.
Azert nagyon sokaknak nem mindegy kivel fekszenek le mégha hiányuk is van. Igy nem konnyu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!