Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet, hogy egy nyíltabbnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy egy nyíltabbnak tűnő férfinek tetszik egy zárkózottabb fiatalabb lány és akarjon is tőle vmit? Vagy ilyen estekben biztos, hogy nem fog lépni semmit?

Figyelt kérdés

32 vagyok, és a munkahelyemen van egy 5-10 évvel idősebb férfi, akit szoktam látni, néha köszönünk egymásnak. Külsőre tetszem neki. (tetszettem neki ezt hallottam és észre is vettem az elején amikor oda mentem). Azt látom, hogy sok környékemen dolgozó lánnyal jóban van fiatalabb,idősebb minddel elcsevegek.En meg nehezen ismerkedek idegen emberekkel, és szinte elvagyok egész nap egyedül, egy váltóm van csak. Nyilván ezt észre vette és emiatt lehet, hogy hozzám sose közelített, pedig neki lenne ürügye rá, nekem már kevésbé.

Egyre ritkábban látom, mert változott a beosztása. Amúgy igazából már olyan mintha nem is tetszebék neki. Csak mikor elmegyunk egymás mellett és amikor a szemembe néz, olyan mintha ő is zavarban lenne.

Meg vannak helyzetek amikor úgy érzem, hogy azért vonzódik hozzám, csak nem annyira, hogy akarjon is lépni. Vagy ennyire gáz lenne egy csendesebb lány neki?

2021. okt. 9. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Kérd el tőle a telefonszámát, és küld át nekem privátban! Én felhívom, megkérdezem tőle, hogy mi a helyzet, aztán megírom neked itt privátban!

Így jó lesz?

2021. okt. 9. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mész oda hozzá, vagy nem közeledsz hozzá, ne is rágódj rajta, felesleges.

Lehet tetszel neki és ennyi. Otthon várja a család stb. Azért mert tetszel valakinek, nem biztos, hogy akar is valamit.

2021. okt. 9. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazából ez szerintem nagyon tiniszint, ne haragudj, nem bántásképpen írom... Harminc feletti, érett nő vagy. Ha szeretnél tőle valamit, akkor azt nyilván mosolygósan, kedvesen, nyitottan érheted el. Értem én, hogy nem akarsz nyomulni. Viszont nem dől össze a világ, ha szóba elegyedsz vele, vagy flörtöltök, de mondjuk nem lesz több belőle. Ha meg sem próbálod, soha nem jön össze. Ő meg abból nem fogja kitalálni, mi a helyzet, ha csendben meghúzódsz a háttérben.
2021. okt. 9. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Az nem akadály hogy csendes vagy.

Amúgy már nő vagy nem lány.

És igen, a csendesebb nőket is jól meg szokták...., ha oda kerül a sor.

2022. júl. 14. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!