Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típus tetszik nektek jobban, fiúk? A zárkózottabb lányok vagy a nyitottabbak?
Miért? :)
Kort írjatok!
Nekem a zárkózottak, egyrészt alapvetően én sem vagyok egy nyitott, mindenkivel haverkodós személyiség, vagy egy kapcsolatban is jobban passzolnánk egymáshoz. Másrészt meg az ilyen lányok oylan aranyosak tudnak lenni, főleg, amikor zavarba jönnek, és csak szemérmeskednek. :)
20/F
Nagyvilági :D hehe
Értem, mire gondolsz.
Kicsit értelmetlen lett, bocsi :D
De akkor jó, hogy leesett. Szóval a lényege az akart lenni, hogy nem szeretem ezeket a nagyon villogós, felvágós lányokat. Persze, jól néznek ki, meg egyszer igen, de párkapcsolatra el nem tudnám őket képzelni. :)
Nem egészen így van. Nemrég kezdtem újra gyakorizni és nagyon szomorú ez az általánosítás. :/ régebben nem voltak a felhasználók ennyire pesszmisták.
Nekem vannak igényeim és nem adok nagyon lejjebb. Legyen kívül-belül megfelelő számomra. Ha az egyik feltétel nem teljesül, lőttek az egésznek. Számomra nem elég csak egy rendes belső, nem vonzó külsővel. A vonzó külső és rohadó belső még rosszabb. Válogatós vagyok sajnos/nem sajnos. De úgy gondolom, mindenkinek legyenek olyan elvárásai, amit ő maga is nyújtani tud.
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!