Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típus tetszik nektek jobban, fiúk? A zárkózottabb lányok vagy a nyitottabbak?
Miért? :)
Kort írjatok!
A nyitottabbak.
Régebben azt gondoltam, hogy a zárkózottabb, visszafogottabb lányokkal sokkal jobb kapcsolatot lehet kiépíteni. Aztán sorban csalódtam bennük. A zárkózottságuk miatt önbizalomhiánnyal küszködnek, féltékenykednek, frusztráltak és ezek kiütköznek a kapcsolaton. Semmivel sem intelligensebbek, sokszor lenézik a náluk sikeresebb nőket.
A nyitott lányokkal pedig minden könnyedebb, mélyebb érzésűek, szórakoztatóbbak. Igazából róluk semmi negatívumot nem tudok mondani.
24F
Nyitottabb. Illetve igen, igazatok van, ez nem ennyire egyszerű. :D
Mondjuk más lányokkal ne legyen annyira nyitott, hogy mindent kikotyog nekik és flörtölget velük, de legyenek barátai, legyen jó beszélőkéje, humora. Ugyanakkor legyen meg a meghitt együttlét is. Tehát az se baj, ha épp csendesebb.
Nálam ez úgy van, hogy ha olyan kedvem van, folyton beszélek és poénkodom, de nem számítok menőnek a sulimban, inkább a nyomik közé tartozom, de megvan a saját köröm, akikkel tök jól megértjük egymást (meg a férfiak körében is sikerem szokott lenni). Velük sokat tudok beszélni, de ha meg olyanokkal vagyok, akikkel nem érzem jól magam, egyszerűen csak a háttérbe húzódom. Szóval én ilyenmix vagyok és szerintem hangulat - és hekyzetfüggő ez.
#11!
Igazad van. Az ónbizalomhiány gyilkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!