Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik típus tetszik nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típus tetszik nektek jobban, fiúk? A zárkózottabb lányok vagy a nyitottabbak?

Figyelt kérdés

Miért? :)

Kort írjatok!

2016. okt. 20. 20:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%

A nyitottabbak.

Régebben azt gondoltam, hogy a zárkózottabb, visszafogottabb lányokkal sokkal jobb kapcsolatot lehet kiépíteni. Aztán sorban csalódtam bennük. A zárkózottságuk miatt önbizalomhiánnyal küszködnek, féltékenykednek, frusztráltak és ezek kiütköznek a kapcsolaton. Semmivel sem intelligensebbek, sokszor lenézik a náluk sikeresebb nőket.

A nyitott lányokkal pedig minden könnyedebb, mélyebb érzésűek, szórakoztatóbbak. Igazából róluk semmi negatívumot nem tudok mondani.

24F

2016. okt. 20. 20:36
 12/19 anonim ***** válasza:
44%
Sajnos nekem is elég nagy elvárásaim vannak. Vagyis nem is elvárások, hanem egyszerűen még nem találtam olyan lányt akivel komolyabbra fordulhatott volna a dolog. A kérdésre válaszolva pedig teljesen mindegy, de ha választani kell akkor inkább a kettő között. 23/f
2016. okt. 20. 20:38
 13/19 anonim ***** válasza:
A nyitottabb azért jobb mert a zárkózottakat nagyon nehéz megközelíteni, alig néznek az emberre, ismerkedéstől idegenkednek, neház velük 1-ről a 2-re jutni.
2016. okt. 20. 20:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Nyitottabb. Illetve igen, igazatok van, ez nem ennyire egyszerű. :D

Mondjuk más lányokkal ne legyen annyira nyitott, hogy mindent kikotyog nekik és flörtölget velük, de legyenek barátai, legyen jó beszélőkéje, humora. Ugyanakkor legyen meg a meghitt együttlét is. Tehát az se baj, ha épp csendesebb.

Nálam ez úgy van, hogy ha olyan kedvem van, folyton beszélek és poénkodom, de nem számítok menőnek a sulimban, inkább a nyomik közé tartozom, de megvan a saját köröm, akikkel tök jól megértjük egymást (meg a férfiak körében is sikerem szokott lenni). Velük sokat tudok beszélni, de ha meg olyanokkal vagyok, akikkel nem érzem jól magam, egyszerűen csak a háttérbe húzódom. Szóval én ilyenmix vagyok és szerintem hangulat - és hekyzetfüggő ez.

2016. okt. 20. 20:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Nagyon zárkózott vagyok, ezért a nyitottabb lányokkal tudok csak kommunikálni. Ez miatt a nyitottabb is jön be.
2016. okt. 20. 20:47
 16/19 A kérdező kommentje:

#11!

Igazad van. Az ónbizalomhiány gyilkol.

2016. okt. 20. 20:49
 17/19 anonim válasza:
nekem a zárkózottabb csajok jönnek be inkább. 23/f
2016. okt. 20. 22:51
 18/19 anonim ***** válasza:
nekem mindegy igazából. csak fogadja el hogy én zárkózott vagyok. persze fesztiválozós, bulizós csajok azért már a másik véglet nekem, tehát azzal nem tudnék nagyon mit kezdeni.
2016. okt. 20. 23:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Amelyik hajlandó szóba állni velem.
2016. okt. 21. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!